Lingon om.....

Inte buggkurs men…

20130321-115216.jpg

Ända sen Anne sa att de skulle ha buggkurs på hennes jobb har jag varit lite avundsjuk. Jag vill lära mig bugga eller dansa överhuvudtaget, det är så himla kul!

Men idag så har jag fått mitt lystmäte ändå, en pianolektion med min favoritlärare. Så himla kul och jag känner nästan hur hjärnan kryllar sig lite av glädje. Små små avbrott i vardagen av nya saker tror jag gör susen för humöret. Eller oväntade grejor. Det är bra det.

Just nu är jag i en återhämtningsperiod, en sorts uppladdning av kropp och själ och bloggandet blir lite lugnare. Mat och träning går bra, och vågen går så sakta neråt. Mitt nästa mål är på tisdag nästa vecka och tills dess vill jag tappa 0,8 kg. Åtta ynka hekto. Hur svårt kan det vara?? 🙂

Om jag klarar det så är det 2 kg på två veckor. Håll tummarna!

För övrigt funderar jag fortfarande på vältränade brandmän, om jag ska åka till New York några månader och jobba eller om jag överhuvudtaget ska bo i Sverige. Alltså en smula allmän röra i huvudet med förskjutna perspektiv hit och dit. Möjligheter. En sån himla massa möjligheter.

Och så är det visst dags för lunch? 🙂

Kram på er och ha en fin dag!

No Comments

  • Lingon

   New Yorktanken är helt galen: 🙂 Men samtidigt måste jag ju fundera över allt det där roliga man kan göra som singel utan hänsyn till familj och barn. Jag är fri!
   Kramar och ha en fin dag

 • Hilde

  Men gud vad spännande det låter.. Jag förstår gott att det blir lite rörigt i huvudet av allt detta.
  Det blir nog bra vad du än beslutar dig för
  Kram

 • Bettina

  Håller tummarna! Det går säkert jättebra! Och New York låter helt underbart, om så bara för ett litet tag! Ta chansen om du kan! Ha en fortsatt fin dag! Kram

 • Maja

  Lite av allt, det kan ju bara bli galet skoj..att få jobba o bo utomlands ett tag o ändå ha ena foten kvar ”hemma” som liten trygghet..snygga brandmän..hmm, mja- kanske det ja 😉
  Kram

  • Lingon

   Vi får se…jag tänker utnyttja alla tillfällen nu när jag faktiskt är obunden och fri. Varför inte?
   kram och trevlig kväll

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *