i Köket

Baka baka liten kaka..

En smula motsats till bantning då? Hmmpfff. 🙂 🙂

Det är något speciellt med de där retrofärgerna. Ljusrosa, mintgrön och cremebeige är mina favoriter och jag har svårt att motstå färgglada köksattiraljer. Allt började med att jag missade tåget i dag och fick drälla en halvtimme på stan och hamnade i en matpryttelbutik. Tre små minispatlar eller slickar heter det? Så himla söta. Lägg till en tågresa hem och lite googlande på muffins och sockerkaksdeg och en ylande granne med ryggsmärtor som behövde piggas upp.

Det var första gången jag använde siliconformar och det gick bra men känns inte helt ok för jag är nog lite gammaldags i köket. Nästa gång gör jag matmuffins med fetaost, oliver och soltorkad tomat. Låter inte det mums?

Naturligvis måste jag fota mina bakpryttlar på perrongen så alla kan se..

 Det var nära att jag började dirigera tåget där. Som ett flygplan på landningsbanan. Men jag lät bli. Pluspoäng.

Trevlig kväll och måtte snön smälta bort snart.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *