Lingon om.....

Att få psykbryt i ett köpcenter :)

Här har vi det enorma köpcentret som lockade igår. En sorts bärnstensfärgad fästning som skulle intas med ett par väninnor. Välkommen till framtiden! Emporia!

Fast om jag backar lite tillbaka så inser jag att en bad hair day inte är det bästa sättet att starta dagen på.

Uppgången från tågstationen. Spännande att kika på.

Därefter ett nybyggt torg och man anar Hylliepitten där bakom som vattentornet kallas av lokalbefolkningen.

Mars Attacks!

Isande vindar från havet och ett platt landskap.

Emporia.

Dags att ta sig in då….

 

Gulp.

Fortsättning följer…..

🙂

20 Comments

 • Maja

  Fortsättningen blir spännande, jag/vi var där i höstas..praktiskt med allt på ett ställe men gosh vad trött i huvudet o i fötterna man blir i stora shoppingmalls..Till slut visste jag inte vart jag var, om jag hade gått runt eller om jag kommit till något nytt. Nöjd var jag, kom därifrån med en Desigualkappa jag kikat på i Gbg o som var slutsåld här. Gjorde du något fynd? Kram!

  • Lingon

   Man tappar orienteringen visst?
   Mycket att titta på och jag såg nog inte ens en fjärdedel av utbudet. Men det blir flera gånger…
   kram och nej inget fynd tyvärr

 • Nena

  Gillade bärnstensfärgen skarpt! Annars är jag nog lätt allergisk mot stora köpcentrum- Särskilt såna där man till slut inte har en aning om var man är eller var något finns överhuvudtaget! Men så där lagom stora där ”alla” butiker finns är ju perfekt när man t ex ska shoppa kläder med dotter som jag gjorde igår. Då är man ju rysligt nöjd att allt finns under ett tag eftersom man måste in i varenda butik och vända innan det går att bestämma sig…
  Kram

  • Lingon

   Allt har sina för och nackdelar… 🙂 Och med en velig tonåring är det ju perfekt!
   Jag fick svårt att andas…
   kram!

 • Helena

  Psykbryt… Det låter spännande 🙂
  Så läckert Emporia ser ut! Det ska bli spännande att höra vad du tycker. Är det mer än bara de vanliga kedjorna? Och hittar man OM, Please, Hunky Dory och annat kul där?
  Kramar

 • Vivvi

  Oh my god vilket köpcenter. Jag skulle nog få mer eller mindre panik på det där stället 🙂 Men snygg byggnad. Aldrig sett bilder förut på det 🙂

  Kram
  /Vivvi

  • Lingon

   Väldigt imponerade byggnad och jag såg som sagt inte ens hälften av den. 🙂 Men jag ska ta mig igenom…
   kramkram

  • Lingon

   Ja, ett psykbryt om dagen….. 🙂 Eller nej det var inte så farligt. Illamående, svårt att andas, darrig? Måste bort-känslan i kvadrat. Men så blir det ibland i trånga utrymmen för mig.
   kramar och ha en fin söndag

 • Katinka

  Ja, just det ja! Det där vid Hyllie Vång eller vad det heter som jag aldrig förstod sist jag var där. Ett stenkast från min mamma. Eller nästan åtminstone. Måste dit och kika nästa gång jag är i Höllviken, men har lite svårt för det där ultramoderna måste jag erkänna. Kram

 • AnnaSC

  hahaha Hylliepitten är ju hotellet som aldrig bygdes. Vattentornet kanske kallades detsamma men tror det kallades UFOt (eller flygande tefatet) bara… eller så har jag helt fel o du helt rätt. Vem bryr sig… men där skulle vara ett typ tvillingtorn till turning torso där bredid var det tänkt ett tag.

 • AnnaSC

  Själv hade jag utsikt över vattentornet och alla åkrar där traktorerna fashinerade en liten Anton. Nu är Anton 16 och inga traktorer där längre…

 • Helen

  Jag hann bara inom när vi var på Disney on Ice – dottern fastnade i Apple store med en I-pad. =)
  Men jag ska också ta mig in där vid tillfälle.

  Med tanke på hur det blåst i helgen – och hur mycket mer det blåser idag – så får man Bad hairday ändå. 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *