Odd Molly

Mollyday on Ice – del 4. Showen, backstage & skridskoprinsessor

Det blev så många bilder så jag visar upp alla här i ett sjok. Kanske är jag inte så bra på att blogga i efterhand, jag gillar mest att vara live. Å andra sidan slipper ni höra om mina äventyr på gymmet i dag. 🙂 Hur som helst, här kommer en hög med bilder.

Annelii som är mamma till en av tjejerna på isen, fina Elin i röd tunika, skickade lite mer information om showen.

-Ifall ni vill veta mer om modellerna som åkte så skickar jag med en länkt till Svenska Konståkningsförbundets hemsida där de gjorde en artikel om tjejerna i helgen. Vad de inte har skrivit är att alla åkare är mellan 14 och 18 år (dvs helt vanliga tjejer som går i skolan och åker konståkning på hög nivå). Det var förutom team Moonlights (17 st åkare) även 2 dansare med på isen och ett gäng hockytjejer.

Läs gärna mer här i en artikel om Moonlights. Tack för det Annelii.

Så nu lämnar jag isrinken för den här gången i bloggen. Det var ju en kväll full med intryck och så var ju Lina, Pingla, Shopaholic, Sara och Annelii där också. Vi hann ju knappt prata än ses och så skulle det fotas och fixas.. 🙂 Jösses vilken magisk kväll.

Kram på er!

No Comments

 • Katinka

  Vilka härliga bilder! Och duktiga tjejer verkligen. Tur att det inte regnade som idag. Här har himlen öppnat sig typ… Kram

 • Annelie

  Kan tyvärr inte se dina bilder! Fel på min IPad förmodligen. Intressant läsa, funderade på det tidigare om det var konståkningstjejer.. Bra gjort Odd Molly!!
  Hoppas du inte blåser bort i Skåneland! Friska vindar här med, gräsmattan börjar titta fram. Kan man bli lycklig över en sådan liten sak.. Tydligen!
  Ha en skön eftermiddag/kväll!
  Kram

 • Natascha

  Åh vad jag hade velat se den här modevisningenvisningen på plats! Jag åkte konståkning som ung – långt ifrån på den höga nivå som dessa tjejer – så intresset för skridskoåkning finns alltid där. Kul att dem valde helt vanliga tjejer som modeller, det är ju mycket lättare att identifiera sig med dessa tjejer än med de anorektiska modeller Odd Molly har valt de senaste åren.
  Finfina bilder bjuder du på!
  Kram

 • Annelii

  Vad roligt att du lagt ut så många bilder. Du är jätte duktig fotograf och kommer troligtvis få många nya unika besökare, alla konståkningstjejer i Moonlights 🙂
  Kram Annelii och Elin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *