Odd Molly,  Provningar

Odd Molly på Åhléns i Stockholm

Vi gick på stan och spanade efter en röd symaskin i Hemtexbutiker när benen plötsligt styrde upp oss till Åhléns där Odd Molly öppnar en egen butik – just i dag så vi var lite tidiga. Även en på Illum i Köpenhamn och den kommer väl till pass för mig som bor här nere i Skåne.

Vi kunde inte stå emot att prova lite och Anne ser dödsseriös ut och bekymrad när hon står framför spegeln. Såpass att hon får en liten fjäril över ansiktet. 🙂

Firestarter Remix dress har jag storlek 3 på och den är rymlig både över rygg och armar. Jättefin men åh så genomskinlig och kanske inte för min kurviga figur.

Sen provades det bikerjackor!

Mycket fint att titta på.

I date myself wrap dress

Själv har jag fastnat för den här fina klänningen som var som en dröm i verkligheten. Jag som brukar gå loss mer på färg och mönster?

Nu tror jag att Stockholmsresan är avhandlad i stort? Kanske det droppar in några bilder till eller så får det vara. Ni får hojta till om det blir för mycket. För mig återstår i kväll projekt att.gå.och.lägga.sig.i.tid. Hur svårt kan det vara?

Kram på er därute

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *