Inredning

Att landa här hemma. Himmavid

Hallå där och hejsan lördag!

Åh jösses vad skönt att det är helg för nu är jag lite tagen av veckans utsvävningar. Till och med så jag inte orkade att blogga i går. 🙂 Förfärligt. Förfärligt. Då är det illa med energinivåerna.

Och så har en kär släkting till mig gått bort den här veckan. En som jag höll av och hade så där nära mig. En som brukade hötta med näven och spänna blicken i mig och säga…. -Lingon, vi är familj. Glöm inte det. Jaja…..brukade mitt svar bli, visst. Såklart. Men så gjorde han om det en gång till, inte helt nöjd med min respons. We´re family! Yes? Semper Fi. (semper fidelis-always faithful)

Det är alltid så märkligt det där med döden. Svårt att förstå och ta till sig. Jag blev inte så ledsen den här gången för jag fattar inte. Jag är tagen såklart och tung i kroppen. Sorg och saknad kommer när det kommer.

Nu byter jag ämne och lämnar döden åt sitt öde, den borde avskaffas förresten. Hur många är för? 🙂

Här är min fina amaryllis som slagit ut i blom och välkomnade mig hem i tisdags. Så fin och jag köpte den när julen höll på att ta slut, sen har den stått och bidat sin tid tills nu.

Två stänglar som slagit ut i ett drama på lite olika höjd.

Tjusigt!

Idag blir det mest nyttogöra här hemma. Som att försöka befria mig från pyjamasen och ut och storhandla, laga nyttig och god mat till kommande veckans matlådor. Och så ska jag bara sakta sjunka ner i soffans kudddjungel och slappna av. Det räcker nog så.

Ha en fin lördag!

No Comments

 • Katinka

  Ja, dödens avskaffande borde det bli folkomröstning för. Å andra sidan är det i dess skugga livet ibland är som vackrast. Medvetenheten om den. Beklagar verkligen och hoppas du får lite tid att låta det sjunka in i helgen. Kramar!

 • Memelie

  Klart att jag är för!
  Så tråkigt med din släkting. Beklagar verkligen.
  Låter som en bra plan med en helg att hinna landa. Tid att använda som det passar en bäst.
  Ditt kök är så fint! Så lugna harmoniska färger som inbjuder till riktiga långfrukostar och härliga middagar.

  Ta hand om dig!
  Kramar!!!

  • Lingon

   Tack! Jag börjar verkligen gilla köket nu och det är så roligt att få visa upp det för er.
   Kramar och trevlig helg

 • Helena

  Jag är med för för!
  Så tråkigt för dig! Sorgen kommer när den kommer, precis som du skriver.
  Så just och fint du har det! Amaryllisen är underbar. Det är så maffigt när båda stänglarna blommar samtidigt.
  Ha en mysig dag! Kramar

  • Lingon

   Ja, det är tråkigt allt. Men samtidigt så är jag så glad att jag fick lära känna denna underbara människa.
   Kramar och ha det gott i kväll

 • Anne

  Jag älskar ditt kök! Jag vill ha ett sånt bord ju. Alla blomköp avklarade – hemma å vänder för att med ryggan som kompis dra iväg igen och skaffa glögg hehe
  <3<3<3

  • Lingon

   Hihihi. Det låter bra det. Jag såg i affären en sorts orange flaska i samma modell som den du gillar. Blossa. Men de ska vara rätt sort.
   Kramar och lycka till!

 • Titti

  Sorg och saknad kommer alltid att finnas……så fint du har det i köket…din vita amaryllis så vacker.
  Kram Titti

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *