Bjooti

Nio stycken egobilder och lite bjooti

det är väl ingen som ser stegen i bakgrunden? 

Idag har jag pimpat mig själv lite extra, kontaktlinser, smink och ögonbrynen har fått sig en omgång. 🙂 Jag läser Hildes och Shopaholics inlägg om smink och beauty och blir inspirerad. Båda damerna har jag träffat live och de är jättefina, vackra och välvårdade kvinnor.

Sådan som jag önskar att jag vore själv. Och missförstå mig rätt nu, för jag är nöjd som jag är. Men jag är lat och utseendet kommer långt ner på min lista. Jag har inga problem med att visa upp mig osminkad, bara jag är hel och ren och har bra hållning.

Trots det mår jag bättre med mig själv när jag gör mig fin. Så jag önskar att jag orkade göra det oftare. 🙂 Att jag orkade sminka mig och gå till frisören med lite tätare mellanrum.

Först tog jag några bilder inne på mig själv och sen kändes det som det var tvunget att ta några utomhus. Kolla vilket vinterväder?

Ljuvligt!

Det är svårt att ta bilder på sig själv när armarna inte räcker till.

..och i motljus dessutom.

Bara att hämta kamerastativet. 🙂

Så ser jag tydligen ut. Lingon 38 år. Det får duga och bilderna är oredigerade. Jag tänkte ta lite bilder så här på mig själv en gång i halvåret och försöka åldras med både förskräckelse och förtjusning. Förändring är fascinerande. Intalar jag mig.

Här skulle jag nog egentligen skrivit vidare om vad badrumsskåpet innehåller för pryttlar och burkar och sånt men nu måste jag sätta i gång med middagen. En gäst är på intågande om en timmes tid.

Det som jag tycker slår all skönhet om jag ska tycka något är när människor är närvarande och möts. Ögonkontakt, ett leende, uppmärksamhet. -Du hörde vad jag sa? Så härligt. Det är det finaste som finns. Oavsett utseende.

Jag ser dig och du ser mig liksom.

Och att vara försiktig med solen. 🙂

Kramar på er och vi hörs kanske lite senare

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *