Menu
Bjooti

Nio stycken egobilder och lite bjooti

det är väl ingen som ser stegen i bakgrunden? 

Idag har jag pimpat mig själv lite extra, kontaktlinser, smink och ögonbrynen har fått sig en omgång. 🙂 Jag läser Hildes och Shopaholics inlägg om smink och beauty och blir inspirerad. Båda damerna har jag träffat live och de är jättefina, vackra och välvårdade kvinnor.

Sådan som jag önskar att jag vore själv. Och missförstå mig rätt nu, för jag är nöjd som jag är. Men jag är lat och utseendet kommer långt ner på min lista. Jag har inga problem med att visa upp mig osminkad, bara jag är hel och ren och har bra hållning.

Trots det mår jag bättre med mig själv när jag gör mig fin. Så jag önskar att jag orkade göra det oftare. 🙂 Att jag orkade sminka mig och gå till frisören med lite tätare mellanrum.

Först tog jag några bilder inne på mig själv och sen kändes det som det var tvunget att ta några utomhus. Kolla vilket vinterväder?

Ljuvligt!

Det är svårt att ta bilder på sig själv när armarna inte räcker till.

..och i motljus dessutom.

Bara att hämta kamerastativet. 🙂

Så ser jag tydligen ut. Lingon 38 år. Det får duga och bilderna är oredigerade. Jag tänkte ta lite bilder så här på mig själv en gång i halvåret och försöka åldras med både förskräckelse och förtjusning. Förändring är fascinerande. Intalar jag mig.

Här skulle jag nog egentligen skrivit vidare om vad badrumsskåpet innehåller för pryttlar och burkar och sånt men nu måste jag sätta i gång med middagen. En gäst är på intågande om en timmes tid.

Det som jag tycker slår all skönhet om jag ska tycka något är när människor är närvarande och möts. Ögonkontakt, ett leende, uppmärksamhet. -Du hörde vad jag sa? Så härligt. Det är det finaste som finns. Oavsett utseende.

Jag ser dig och du ser mig liksom.

Och att vara försiktig med solen. 🙂

Kramar på er och vi hörs kanske lite senare

No Comments

 • Shopaholic
  2 februari, 2013 at 16:12

  Smink och hudvård hjälper ju bara till att ta fram det fina som redan finns, du är ju sååå fin och har verkligen otroligt vackra ögon de borde du framhäva mer. Jag unnar mig 15 min varje morgon till hudvård och sminkning och det räcker. Känner mig naken utan smink så jag är väl lite motsatsen till dig 🙂 Att se mig utan smink kräver intimitet 🙂 Maken, barnen och väldigt nära vänner är de som får se mig som jag är, utan masken 🙂 Håller med dig att ett leende och ögonkontakt är några av de bästa knepen om man ska hålla sig vacker.
  KRAM fina du!!

  Reply
  • Lingon
   2 februari, 2013 at 19:56

   Tack snälla. Och du är en förebild.
   Kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Lotta
  2 februari, 2013 at 16:36

  Dina ögon är underbara. Kramar

  Reply
  • Lingon
   2 februari, 2013 at 19:57

   Tack snälla. 🙂
   Kramar och ha en fortsatt fin helg

   Reply
 • krannina
  2 februari, 2013 at 16:46

  Du är jättefin – både på insidan och utsidan! <3

  Ha en fin lördag!
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   2 februari, 2013 at 19:58

   Tack fina du.
   Ha en go kväll,
   kramar
   <3

   Reply
 • Trebarnsmamman
  2 februari, 2013 at 16:53

  Oj, ni har mer vinter än vi, här på Uppsalaslätten är det nästan barmark.

  Reply
  • Lingon
   2 februari, 2013 at 19:59

   Det är lite lustigt det, att vi i skåne ska ha mera vinter än ni?
   kramar!

   Reply
 • Natascha
  2 februari, 2013 at 17:37

  Fina bilder på dig! Jag brukar endast använda mascara till vardags, känner att jag varken har lust, ork eller tid till något mer på vardagsmorgnarna. Men jag hade önskat att jag orkade ta mig lite mer tid till det, lite färg runt ögonen gör ju väldigt mycket och jag blir förvånad varje gång när jag ser mig i spegeln efter att jag har ansträngt mig lite extra med sminkväskan. Vad mycket lite smink kan göra med utseendet. Kram

  Reply
  • Lingon
   2 februari, 2013 at 20:00

   Det gör verkligen skillnad, men hur ska man hinna och orka? Och så måste det ju tvättas bort? 🙂
   kram!

   Reply
 • Hilde
  2 februari, 2013 at 18:02

  Du är hur snygg som helst fina Lingon. Sen tar det inte så mycket tid att få ihop det på morgonen, precis som Shopaholic skriver:) Jag inbillar mig inte att jag blir fri från linjer, för det blir man inte med krämer. det handlar mer om att förebygga..
  Ha en mysig middag!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   2 februari, 2013 at 20:06

   Förebygga och förvalta är väl det finaste man kan göra. 🙂
   kramar och må så gott

   Reply
 • Sahra
  2 februari, 2013 at 19:59

  Du har då verkligen inget att skämmas över. Toksöt. Världens utstrålning.

  Reply
  • Lingon
   2 februari, 2013 at 20:07

   Tack snälla för de fina orden. Jag är ju ofta lite ful i bloggen och ibland är det underbart att få höra att man är fin.
   kramar!

   Reply
 • Anne
  2 februari, 2013 at 20:00

  Sötnos!
  Kram

  Reply
 • Anne
  2 februari, 2013 at 20:02

  Tryckte på knappen för fort: du har fantastiska ögon och naturligtvis vägrar jag Mello 🙂
  Kram

  Reply
  • Lingon
   2 februari, 2013 at 20:08

   Härligt, då är vi två kanske. Jag håller mig tills det är final tror jag, eller andra chansen. 🙂
   Kramar

   Reply
 • Linda G
  2 februari, 2013 at 20:04

  Du behöver inget smink. Jag sminkar mig var dag men bara ögonen (utom dom mognar jag bara sminkar det ena;) och det tar 2-3 minuter. För min egen skull och ingen annans. Det ska vara roligt och inget tvång…..Kram!

  Reply
  • Lingon
   2 februari, 2013 at 20:08

   Roligt låter bra, jag föredrar tyvärr sovmorgnar.
   kramis

   Reply
 • Titti
  2 februari, 2013 at 20:24

  Solen aktar jag mig för…även i Thailand!!
  Så fina bilder….
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   3 februari, 2013 at 13:09

   Ja..och så skönt du har det. 🙂
   kramar

   Reply
 • Annette
  3 februari, 2013 at 11:08

  Du er bare så fin!
  Du har de smukkeste øjne og den dejligste milde udstråling! 🙂
  Du behøver ikke sminke.

  Kram og god søndag
  Annette 🙂

  Reply
  • Lingon
   3 februari, 2013 at 13:09

   Tack snälla!
   Kramar
   <3

   Reply
 • Fiona
  3 februari, 2013 at 11:39

  Snygg makeup. Så alldeles lagom för att framhäva dina drag!
  Men hörru, varför har du så mycket snö?? Jag har ingen ju…
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   3 februari, 2013 at 13:10

   Eh, hur var det nu? Du vill ha snö? 🙂
   Kom hit och hämta lite för den ligger kvar precis som på bilderna.
   kram!

   Reply
 • Flipfloppan
  3 februari, 2013 at 11:57

  Ja, fint sminkad är du :). Jag har lite varje dag, mest ögonen och BARA för min egen skull, stå inte ut med att se ”döingen” i spelgeln annars 😉 Människor som dömer en efter hur man ser ut/ har på sig har jag inte något övers för, som du säger, närvaro och insidan är alltid viktigast. Sen är det såklart roligt att göra sig fin också. Klem och fin söndag

  Reply
  • Lingon
   3 februari, 2013 at 13:10

   Och du är alltid så fin.
   Kramar

   Reply
 • Angelin
  3 februari, 2013 at 22:08

  Å gud, dine vakre øyne.. Du er bare nydelig hele du tror jeg:)
  klem

  Reply
  • Lingon
   4 februari, 2013 at 10:20

   Tack söta,
   kramar

   Reply
 • Under mina lockar
  3 februari, 2013 at 22:59

  Vilka otroligt vackra bilder på dig! Framkalla och sätt upp på väggen!!! 😀 Provade citrondressingen igår på mitt kalas… gudomlig!!! Kram

  Reply
  • Lingon
   4 februari, 2013 at 10:20

   Åh vad roligt! Och grattis än en gång.
   Kramar

   Reply

Leave a Reply