i Köket

Godaste salladen just nu….limone

Tant duktig här. 🙂

Projektet att äta bra, sova gott och träna lagom pågår och jag fick för mig att prova göra en supergod salladsdressing.

Igår kväll blev jag bjuden på just den här goda dressingen.  Tack Johan & Cilla. ♥

Allt som behövs är sallad av någon sort och mixa en dressing med olivolja, citronsaft, vitlök och salt. Voilá!

Jag tog en kork olivolja, saften av en halv citron, en pressad vitlöksklyfta. Därefter salta försiktigt till rätt balans uppstår. Flingsalt smälter efter hand så det är lätt att ta för mycket.

Megamums!

Jag slurpade i mig hela salladskålen medan resten av maten blev färdig. Godare än chips. 🙂

Nu ska jag försöka få i hop lite bilder till ett inlägg från Mollyday on Ice, ses lite senare. Trevlig kväll

No Comments

 • Anne

  Å jag gillar citronbilden 🙂 Ska komma ihåg dressingen – så enkelt och vitlök dä ä ju mitt liv dä 🙂 Du borde va här nu – har fått båda änglatröjorna och ska absolut behålla den grå men vill inte riktigt lämna tillbaka den ljusa……….
  Kramar

 • Memelie

  Den dressingen är supergod! Du kan testa att finriva i lite av skalet också. Det är också gott. Jag brukar göra en sallad med bladspenat, cantaloupemelon, lite cashewnötter, kronärtskocka och avokado och den dressingen (tror dock inte det är vitlök i då) till grillat på sommaren… å vad jag längtar tills det är dags för grillat igen insåg jag nu.

  Tack för påminnelsen. Här ska göras sallad!
  Å tack för bilderna från Mollyday on ice!!!

  Kram Lotta

  • Lingon

   Grillat är bara godast! 🙂 Tack för tipsen med mera gott i salladen. Jag tycker den här är lite väl vitlökig för mig men äta på kvällen får väl gå bra?
   Kramar och trevlig kväll

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *