Lingon om.....

Fniss…jättefniss appropå det här med dejting

Hihihi. Jag har länge lovat mig själv att jag ska skaffa den här boken och fundera lite på vad jag vill med resten av mitt liv. Singel, dubbel? Eller vad?

Steg för steg liksom och jag är inte den som rullar tummarna när jag väl har bestämt mig. Visst det kan bara hända, stjärndunstret slår ner i backen och vi lever lyckliga i alla våra dagar. Men så mycket förlitar jag mig inte på att det bara ”blir”.

Inte för jag känner mig redo eller så, men jag kan nog börja studera ämnet lite…

Det är då jag googlar fel och hamnar på den här siten som är en singelhandbok för killar, goda råd hur man pratar med tjejer och hur man ska se ut. Med mera….

Efter ett tag när ni pratat om henne börjar hon förhoppningsvis att bli nyfiken på dig. Vem är egentligen du som får henne att skratta, ställer så intelligenta frågor och som verkar vara så intresserad av henne? Det kommer att bli ofrånkomligt att du måste börja prata om dig själv, vilket är helt okej om hon bara är intresserad. Som vanligt gäller dock:

  • Prata 30 % av tiden om dig och låt henne prata 70 % av tiden om sig
  • Skryt inte.
  • Tråka inte ut henne om detaljer
  • Var uppmärksam på hennes kroppsspråk…..

Om du vill läsa mer så hittar du det här..

Kommunikation är helt klart intressant.

Nu kör jag vidare här. Eftermiddag tjohoo!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *