Lingon om.....

Snyggaste julklappen

20130108-085017.jpgTomten var så snäll i år och jag fick ett par Ugg Lynnea i julklappssäcken. Så himla fina men tyvärr inte lika snabba att springa i så jag missade ett tåg. Men hellre det än brutna ben. 🙂 Underlaget är slirigt med allt grus som ligger och rullar under fötterna. Låt mig träna lite så återkommer jag med 100 meter Ugg i flygande fläng.

Ha en fin dag!

No Comments

 • Ina

  Mums vad fina, du måste varit riktigt snäll förra året!! 😉
  Har en liten fråga då jag behöver smakråd. Har precis beställt men inte ännu fått hem min första Ewa i Walla. Tine kjolen i rost, är det den du också har? I vilket fall är de ju snarlika din och min framtida kjol. 🙂 Nu har jag myror i huvudet dock för HUR MATCHAR JAG DEN BÄST!!?? Kan liksom inte komma på något klockrent i min garderob. Tänker att det får vara lite mer figurnära upptill samt kortare för att balansera volymen nertill… Funkar det med en krispig vit blus från typ OM, eller är det bättre med en liten stickad kofta eller tröja från OM? Tänker att det nästan behöver vara ett ”utsökt” plagg som OM ändå är eller liknande som liksom ”matchar upp” kjolen och spelar i samma liga då den är så fin men samtidigt inte blir för mycket. Har du något tips på något snyggt jag skulle kunna klicka hem till min nya (förhoppningsvis) kärlek? Jag tänkte eftersom du nu har en Ewa och liksom känner henne lite…;-)
  Tack på förhand!!
  Kram Ina

  Ps. har kikat på dig i din Ewa och du är sååå fin i den!! Det var faktiskt då jag såg ditt inköp som jag på allvar tog tag i min Ewa i Walla tomma tillvaro…

  • Lingon

   Åh, grattis till den fina fina. 🙂 Jag har modellen som heter Paris, som är lite kortare än Tine men färgen är nog densamma.
   Jag tycker att korta koftor och tröjor passar jättefint till. Häromdagen hade jag en Essenhigh knit cardigan från Odd Molly i svart, och så passar ju orange fint också.
   Till sommaren tänkte jag mixa med foresome tank i den rosa/röda färgen som jag tror blir en jättefin match.

   Det är ju ett så annorlunda plagg med alla dessa volanger, men när du provat lite så tror jag du hittar massor med kombinationer. Och man känner sig så härlig i den.

   Kramar och god fortsättning!

 • Ina

  Tack snälla för ditt svar!! Då är jag inne på rätt linje då och precis som du skriver får jag prova mig fram men sen är det alltid kul att få annan input och så är det såå kul att diskutera med någon som brinner lika mycket för något som en själv gör.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *