Lingon om.....

Dagens kofta & Fotodåre

Godkväll!

Efter att ha undsluppit fitnessgrannen som ville släpa med mig på spinning så tyckte jag att det var dags att ta någon sorts outfitsbild. Det kan i och för sig inte räknas som motion, men kameran fick iallafall luftas.

Jag kommer inte riktigt ihåg när det var…kanske på sensommaren som jag köpte min nya kamera och fastän jag fotograferar mycket så har jag inte lärt mig hur den fungerar riktigt i olika sorters ljus, vad den klarar av eller inte. Där är jag fortfarande inkörd på min gamla.

Det är väldigt roligt att testa gränserna och hitta nya möjligheter som inte gick förut med den gamla.

Fast nu skäms jag lite att jag inte kom iväg på spinningen, men det känns som ett straff. Inte kul alls. Kanske jag ska ta en sen kvällspromenad i stället? Eller inte.

Bloopers såklart! Mer bloopers åt folket säger jag för det är roligt.

Annars så har jag inte så mycket mer begåvat att säga för stunden så jag avslutar här och ger mig ut i bloggenadspåret en stund.

Ha en fin kväll,

L

No Comments

 • Angelin

  Hihi.. Du er bare herlig, jo! Hadde du bodd litt nærmere så skulle jeg introdusert deg for min single svoger. Jeg tror det kunne blitt en utrolig bra match.. 🙂
  klem

 • Oslotigern

  Tycker allt du skriver och visar är begåvat 🙂 Och fint och bra och roligt och sånt! Och du, vilken kul site och bok du har hittat! Nog inte redo jag heller än, men det närmar sig och man funderar ju lite på framtiden. Singel är i och för sig inte så dumt. Inte så dumt alls 🙂

  Kram!

 • solid

  Hej!
  Bloggenadspåret, inte dum motion alls och tänk vilken början på veckan. Jag har fått lägga två nya ord till i mitt ordförråd, garderobsfylla och bloggenadspår. Fint, bra och användbart
  Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *