Lingon om.....

Coola bilder

Sol, skugga. Det enklaste och häftigaste som finns. Inget som går att kontrollera utan bara blir.

Det här var i morse när solen sken in i min hall och det blev spännande skuggor.

Vad lite lite sol kan göra mycket för humöret?

Och här på sista bilden, ser ni uppe till höger hur solglimtarna studsar ut på väggen? Det hänger några glasprismor precis i fönstret men jag har aldrig sett just det här fenomenet. Härligt.

Anyways, jag är precis tillbaka efter en promenad med min fitnessgranne och den kändes mest som bestraffning för hon går i 7 km i timmen minst. Jag får småjogga för att hinna med men det var nog precis vad jag behövde. Fast nu måste jag duscha…:)

Trevlig kväll!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *