Menu
Inredning

Trassel och bloppis

Här är det en målare på besök i bloggen känns det som. Trappan är numera vit och fin, men men jag är inte nöjd med färgen och tycker det inte passar helt bra med väggfärgen?

Så med lite trassel och provmålning av olika nyanser av vit och studium av färgkoder och färglära, där är jag just nu. Otroligt intressant faktiskt och en smula synd att färgbutiken inte är öppen. Eller tur.

Hur som helst, jag har en bloppis på gång. Kommer lite senare idag.

Hoppas ni har en fin söndag därute, och inte är förvirrade över olika vita nyanser. 🙂

Kramar L

No Comments

 • Shopaholic
  6 januari, 2013 at 15:00

  SPÄnnande med BLOPPIS! Ska hålla ett öga på det, kanske kan jag hitta ännu ett drömplagg hos dig 😉
  Ha en fin söndag!
  KRAM!!

  Reply
 • Helena
  6 januari, 2013 at 16:06

  Bloppis?! Kul!!!
  Kramar

  Reply
 • Natascha
  6 januari, 2013 at 16:25

  Oj, ska du måla om trappan igen, låter som mycket jobb. Men är man inte nöjd så är man inte och då är det lika bra att göra något åt det. Kram

  Reply
  • Lingon
   6 januari, 2013 at 16:37

   Det är nog inte så farligt för nu är den ju grundmålad. Och så kan jag pausa lite innan jag ser vad det nu ska bli för färg.
   kramar! och ha en fortsatt fin söndag

   Reply
 • Nena
  6 januari, 2013 at 16:43

  det är ju helt rätt sätt att göra, eftersom manändå måste måla flera gånger. Synd bara att det är så dyrt med provfärg! Höll på att bli tokig här när vi skulle byta färg på huset i somras. Många provburkar blev det, men fy fasen vad bra det blev när man träffade rätt till slut!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   6 januari, 2013 at 17:00

   Jag har löst provburksproblemet. 🙂 Tror jag.
   Om jag köper en bruk med klarlack av valfri blankhetsgrad och blandar i så kan jag använda provburkarna till att måla klädhängare eller vad som helst.
   kram!

   Reply
 • AnnaSC
  6 januari, 2013 at 16:51

  kul att fundera på färger och form. Jag funderar mest om jag hinner betala till dig innan jag åker till Lund imorgon o inte kommer hem förrän på fredag om du har något Anna plagg i din bloppis… <3 <3 <3

  Reply
  • Lingon
   6 januari, 2013 at 17:00

   Det är nog inget du behöver bekymra dig om. 🙂 Vi känner ju varann.
   kram!

   Reply

Leave a Reply