Menu
Lingon om.....

rött pynt på lunchen

God Lunch hoppas jag?

Idag är det mycket jobb för mig och massor att göra, och kroppen. Guuuud. Kroppen, den värker på de mest underliga ställen efter mitt grävkalas i trädgården igår. Det märks att man inte är femton år och hästtjej längre. Då var jag stark, mockade en miljard hästboxar och körde skottkärra som en kung. Nu är jag en ynklig haltande pensionär idag. 😀

Men det går över, hihihi.

Från skit till flärd här då på en sekund så måste jag visa upp mitt nagellacksköp. Som i och för sig inte gör sig särskilt bra färgmässigt från en iphone på en skakig buss. Men färgen är på tummen – Linda och på pekfingret – Kristel. Båda från Make up Store och jag bestämde mig för en Linda som är precis den där färgen mitt emellan orange och cerise, som passar både till rosa och rött.

Och minsann är den inte i exakt samma nyans som mina fina tripper B long skirt i silky paris? 😀

Nu måste jag rusa vidare, vi hörs i kväll,

Ha en fin måndag!

 

No Comments

 • sofia
  28 maj, 2012 at 13:26

  Fiiiiint! Mina fingrar färgas mestadels av jord under naglarna!
  Din fina kofta säljs här http://www.tradera.com/odd-molly-kop-nu–auktion_162901_157052720 med tanke på priset anar man lite oråd…

  Reply
  • Lingon
   28 maj, 2012 at 19:38

   Såg det, nu är annonsen borta så det känns bättre.
   kram

   Reply
 • Katinka
  28 maj, 2012 at 13:28

  Härligt med lite färg på naglarna ju! Och jag var också hästtjej. Jäklar vad det reds, mockades och sovs i stallet. Synd att den tiden försvinner liksom. Kram

  Reply
  • Lingon
   28 maj, 2012 at 19:39

   Ja, det var en sån härlig tid. Man var utomhus så mycket – året om..:-D
   kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Stephie
  28 maj, 2012 at 13:57

  Fint!!

  Reply
  • Lingon
   28 maj, 2012 at 19:39

   Tack,
   kramar

   Reply
 • Hilde
  28 maj, 2012 at 16:26

  Så du är också hästtjej 🙂 Min pappa har alltid haft travhästar, så det blev inte så mycket ridning, men mycket jobb. Det jag minns bäst är den goa tröttheten.
  Snyggt lack, verkligen!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   28 maj, 2012 at 19:40

   Åh minsann en till? Jag har hållit på lite med trav också så jag kan både rida och köra…men saknar mest hästarna.
   kramar!

   Reply
 • Anne
  28 maj, 2012 at 18:11

  Jag har både stor mocknings och vedhuggningserfarenhet men fasen vet hur jag skulle känna mig efter ett sånt pass i dag 🙂 Ett varmt bad anbefalles – med rosblad i hihi. Listigt att provmåla-jag hugger bara nåt som ser bra ut.
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   28 maj, 2012 at 19:41

   Åh ja…ett bad. Mm.

   Gå in på makeup-store och måla en nagel i varje färg. 😀 Det är jätteroligt.
   kramar!

   Reply

Leave a Reply