Lingon om.....

rött pynt på lunchen

God Lunch hoppas jag?

Idag är det mycket jobb för mig och massor att göra, och kroppen. Guuuud. Kroppen, den värker på de mest underliga ställen efter mitt grävkalas i trädgården igår. Det märks att man inte är femton år och hästtjej längre. Då var jag stark, mockade en miljard hästboxar och körde skottkärra som en kung. Nu är jag en ynklig haltande pensionär idag. 😀

Men det går över, hihihi.

Från skit till flärd här då på en sekund så måste jag visa upp mitt nagellacksköp. Som i och för sig inte gör sig särskilt bra färgmässigt från en iphone på en skakig buss. Men färgen är på tummen – Linda och på pekfingret – Kristel. Båda från Make up Store och jag bestämde mig för en Linda som är precis den där färgen mitt emellan orange och cerise, som passar både till rosa och rött.

Och minsann är den inte i exakt samma nyans som mina fina tripper B long skirt i silky paris? 😀

Nu måste jag rusa vidare, vi hörs i kväll,

Ha en fin måndag!

 

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *