Blusar, koftor,  Odd Molly

Odd Molly Combo – rött

timeout wrap cardigan

Odd Molly timeout wrap cardigan, Foresome tank och wunderwear strap dress, skor tamaris

Dagens kombo innehåller mycket rött, det blir liksom lätt att när man har en färg som är trivsam att plaggen och accessoirerna växer i antal? Och själv har jag landat i att kombinera rött, rosa, orange, cerise och tycker att det fungerar ganska bra. Till det röda har jag även en powderbacill som gör att jag har gärna färger i chalk, vitt, offwhite och beige. Mycket av det. Inte särskilt många andra färger i min garderob. Några svarta och vita basplagg.

Men ärligt talat är jag lite lite nöjd med det röda just nu och längtar efter att ha turkost, jadegrönt och kanske riktigt härligt fet blå?

Vi får se i morgon. 😀

Occold Shield

Det blir en tidig kväll här hemma, jag är såå trött efter att ha hängt uppe för sent i går vid en film som aldrig tog slut. Och så fick de inte varann i slutet heller, vilken miss. Jag satt alltså uppe förgäves? Kan man lägga sig 20:00? Jag tror det.

kramar och ha en fin kväll,

L

No Comments

 • Fiona

  Du är jättesnygg i din outfit och du klär så bra i rött! Och jag älskar rött! Men även fetblå!
  Klart att du får lägga dig tidigt, hade önskat att jag hade vett till det ibland.
  Kram och sov gott!

 • Hilde

  Du är så himla fin i rött och jag är allt lite avund på att jag inte passar så bra i det. Jag har nog bara 2 röda plagg, en Chrysalis och en Taradiddle. Klart du kan lägga dig kl 20, hoppas bara inte du vaknar kl 4 i morgon bitti 🙂
  Kram

 • Annelie

  Så söt du är, härliga färger på dig!
  Såg hur fint du gjort i dina rabatter. Blir ljuvligt för dig av att njuta i sommar!

  Så vill jag skriva till Linda G via dig. (hoppas det är okej..)
  Linda, tack för din hälsning igår härinne hos Linda! Blev glad över din omtanke.
  Har försökt skriva inne hos dig, både igår o idag men det går ju inte!!! Blir galen o undrar i mitt stilla sinne om jag blivit tokig också. Så du vet bara.. Skriver här eftersom jag vet du läser här.
  KRAMAR till er båda

 • Emschen

  Åh ja färg, färg i mängder! Grönt och turkost är underbara färger men på något sätt så hamnar jag alltid på det rosa igen. Jag har en liten längtan efter rött nu men den krockar ofta med min förkärlek till rosa. Jag är inte riktigt bekväm med supercerisa ballerina skor och en röd tröja. *s*

  Dina rosor… Herreminge så fina!
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *