Menu
Trädgården

tio timmar senare..

Tio timmar senare och utsövd efter åtta så känner jag mig ganska pigg? 😀 Och en halvledig förmiddag från jobb.

Inte dumt, men ganska mycket vardagsbestyr att göra.

Känner ni igen känslan, när man egentligen inte har så värst mycket att göra men ändå känns det som om man är totalt ofri och oledig?

Min förmiddag är ju hyfsat ledig och ändå känner jag mig jagad, stressad och som om jag glömt tusen saker.

Dumt tänker jag…och ska nog försöka att släppa den känslan. Hur det nu ska gå till så ska jag träna lite på att släppa den och sen stänga dörren så den inte kommer in och våldgästar mig i tid och otid. Sorry, stängt hörduuu…för här sitter jag och fikar med söta Absolut Ledig som jag har en dejt med idag…

Kattmyntan är poppis i rabatten. 😀 Lite väl uppmärksammad under natten av farbror katt, men så länge den överlever så är det okej, jag får väl skaffa mig ett tiopack till katterna har vant sig.

Fast det var livat och mjauande här utanför igår kväll, till den grad att jag undrade om en katt hade fastnat i rosens taggar mitt under sin eufori av myntadoft och jag tänkte nästan gå ner och titta och rädda den intrasslade katten i mina tankars värld.

Nåja. Dags att fånga dagen och jag tänker mig ett snabbt besök på Folk kanske idag innan jobb. Eller någon annan trevlig butik. Måste ju börja reaspana lite…dumt men roligt såklart.

Kramar och ha en fin dag!

No Comments

 • Nena
  29 maj, 2012 at 10:02

  Ja jag känner absolut igen känslan! Börjar lite senare idag och det är så skönt att få dra igång dagen i lagom takt, jobba lite i sakta mak, plocka lite, äta lååångfrukost. Och ändå naggar den där känslan hela tiden, att egentligen borde jag nog känna mig stressad ändå!

  Kattmynta är för festligt. Snacka om drog. De blir ju riktigt höga på det. Kommer ihåg en gång för många år sen i mitt barndoms hem när vi skulle spela TP ute på gräsmattan och katten la sig i kartongen och började bete sig som den var rabiessjuk eller nåt. Vi fattade verkligen ingenting – tills vi hittade en liten bit torkad kattmynta i botten på kartongen!

  Igår slog min buskpion ut i full prakt och då tänkte jag på dig för den är verkligen precis i dina färger! En sån får du skaffa dig!!! (finns att beskåda på fejjan).

  Nej, nu är det nog slut på slappandet här och dags att dra upp tempot lite…
  Kram

  Reply
  • Lingon
   29 maj, 2012 at 12:14

   Såååå snygg den var, nu har jag kollat hos dig. <3
   Måste kika efter en sån på plantis.

   Kraam

   Reply
 • Fru Sederblad
  29 maj, 2012 at 10:10

  Ha! Här finns det också härliga pioner i dina färger ;-).

  Ha en skön förmiddag, ledig som du är!

  Reply
 • Emschen
  29 maj, 2012 at 10:24

  Usch ja den känslan känner jag igen. Skittråkig känsla att ha. Den sabbar en dag som skulle kunna vara hur bra som helst med sin halvledighet. Nä vi borde alla stänga dörren och köra stressen ur våra liv. Absolut Ledig är fin och ljuvlig, tänkte ta med Absolut Ledig till Karlskrona till helgen när vi far iväg med husvagnen. 🙂

  Kram

  Ps. jag vill gärna ta en bloggfika/fotofika men jag vet inte riktigt när jag ska få in det i schemat. Det är lite körigt nu, också.

  Reply
 • Louise Larsson
  29 maj, 2012 at 10:44

  Halloj! gud så gullit med kissen…satte kattmynta till vår förra katt Forza som älskade att rulla sig i det…..men våra nya bäbisar Lotus och Blondis fattar inte varför jag trycker dom ner i växten? Cylkade i morse kallt och blåsigt men solen lös iallafall. Fick en Sweet brier blouse på tradera innan helgen i cerisrött…hoppas den ligger i brevlådan när jag kommer hem!!!Ha en toppen dag!!!

  Reply
 • Sanna
  29 maj, 2012 at 10:53

  Låter helt juvligt med så mycket sömn. I natt har jag med sovit men det betyder inte att jag inte ville sova mer när klockan ringde 5.30. Kass i halsen är jag med så idag är det mest jobbigt men jag gläds åt din fina förmiddag. 🙂 Delad glädje är den bästa!

  Ha det bäst! Kram

  Reply
 • Katinka
  29 maj, 2012 at 12:56

  Härligt med sömn och att du känner dig mer utvilad. Och inte tänka på måsten utan bara stanna upp i stunden. Ha en fin dag! Kram

  Reply
 • Lingon
  29 maj, 2012 at 21:00

  Kramar och hälsningar till er alla!
  <3

  Reply

Leave a Reply