Lingon om.....

jag skulle ju bara…

Jag skulle ju bara betala räkningar? Men det är lite tråkigt så jag packar ett paket istället. Åh! Jag läser lite bloggar. Mmm. Jag kanske skulle blogga lite själv? Och titta där ligger min Tadaa long dress? Kanske ska jag göra slag i saken och korta den? Jaja. Klipp. Klipp..klipp och sen då?

och så lite repris på det. Förutom tadaan för jag kan ju inte klippa två tre gånger. 😀 Thats life. Och nu tillbaka till räkningshögen.

kramar och trevlig kväll

No Comments

 • Anne

  Ja jäklar – här skulle det också betalas räkningar men jag orkar bara inte. Nu ska jag bädda i sängen – hurra!
  KRAMAR

  • Lingon

   Hurra! Vad glad jag blir för din skull. Säng va? Så skönt.
   Många kramar och suss gott lite senare

 • Hilde

  Bläh för räkningar, jag väntar nog till helgen 🙂 Många snyggingar på din önskelista, en av dem är på väg till mig.
  Kram

  • Lingon

   Precis. Bläääk. Men jag tänkte slippa det i helgen för en gångs skull. Och nu är jag klar.
   Kramar!!! Och vad är påväg till dig? hmmmmmmm.

 • Linda G

  Usch för räkningar:( Jag skjuter upp helvetet till helgen………
  Inte för att det blir roligare då;) Men en av sakerna som ska betalas är stugan i skåne och det känns ju lite bra iaf:) Kram!

  • Lingon

   Jag är klaaar! Måste bara säga det högt ett par gånger. 😀
   Så kul att det börjar närma sig med semestertankarna, jag har fyllt i min i almanackan nu. 🙂
   kramar

 • Natascha

  Ja, jag skulle ju också bara betala räkningar och så råkade jag bara klicka hem ett par vita 3/4 byxor från Mos Mosh som jag har suktat länge efter. Så det blev…. 🙂 Men det är ju tråkigt att betala räkningar så man får roa sig med lite annat också.
  Du är modig du som vågar klippa i en Odd Mollyklänning. jag är nog för feg för det, men det är ju trist att inte kunna ha en klänning bara för att den är för lång. Byxor vågar jag korta men när det kommer till klänningar så blir jag feg.
  Kram

  • Lingon

   Hihi. Precis. Det är ju farligt att sätta sig vid datorn rent av. Jag kom på att det är rätt roligt att läsa bloggar när man arkiverar lite samtidigt. 🙂
   Ja, varför klippte jag? tänker jag nu när jag måste sy i hop den igen. Men det är lättare än gjort nästan för det blir bara att klippa bort 7-8 cm och sen sy ihop bara en eller två sömmar. Intalar jag mig. Why oh why….Men det blir nog inte i kväll.
   Istället har jag pillat i ett snöre lite omlott på min foresome skirt så att det blir som axelband, för den kasar ner annars. Och man måste ju ha en hal sidenunderklänning under. 😀
   kramar och hoppas kvällen är fin!

 • Helena

  Oj!!! Har du klippt din Tadaa? Jag vill så klart se. Jag är ingen långklänning-person, men älskar materialet och modellen i övrigt….
  Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *