Menu
Lingon om.....

När outfiten misslyckas på bild

20120525-084804.jpg
Ja, dagens outfit ville inte bli fångad på bild idag. Jag ska jaga den lite senare. Så i stället för att skriva om kläder så sitter jag och gör knipövningar och funderar på om man kan göra utfall i gången i tysta kupén? Det låter ju ingenting?
Eller benpress mot stolsryggen framför mig? (bara den inte är lös)
Förresten så snarkar farbrorn brevid mig, känns lite dumt om jag skulle väcka honom och säga att han stör?
– Du vakna!

-hrmf..? Snnzz va? Vad är det?

– Du måste snarka tystare. Var så god och somna om.

Ja. Så är det att pendla. Ibland lite för nära andra människor, för tidigt på dagen och när man missat sitt älskade morgonkaffe. Men snart så.

Jakten på svenska jordgubbar tar jag upp i eftermiddag – längtar.

No Comments

 • Madde
  25 maj, 2012 at 09:32

  hahha, tycker absolut du kan göra utfall i kupén. Kan du bara vänta lite, så ska jag förvandla mig till en fluga på väggen där först! 😉 Klem, återkommer här lite senare…

  Reply
  • Lingon
   25 maj, 2012 at 13:42

   Hihi. Om jag gör det. Om. Så lovar jag att filma det också. Jag kan ju lika gärna gå hela vägen då?
   kramar och ha en fin dag!

   Reply
 • Madde
  25 maj, 2012 at 09:50

  ..nu har du MAIL också..

  Reply
  • Lingon
   25 maj, 2012 at 13:43

   svarar strax
   kram

   Reply
 • Anne
  25 maj, 2012 at 11:18

  Hahaha kan se det där med utfallen framför mig 😀 Jag har inte tränat alls den här veckan för kroppen vill vrkligen inte !
  KRAM <3

  Reply
  • Lingon
   25 maj, 2012 at 13:43

   nej men det förstår jag för vilken vecka du har haft? 😀 Du ska se att träningslusten kommer tillbaks när det lugnar ner sig lite.
   kramar!

   Reply
 • Katinka
  25 maj, 2012 at 13:06

  Haha… Ja, det där med tysta kupén är roligt! I och för sig älskar jag det för då får man vara ifred och slipper lyssna på andras högljudda mobilsamtal, men när de införde det i början hade de satt ihop tyst kupé med djurkupé och det var ingen hit direkt. Jag brydde mig inget vidare eftersom Mozart är särdeles tyst och jag njuter av tystnad, men min stackars mamma hamnade i den kupén minns jag med sin tjattrande undulat som trots övertäckt bur bara fortsatte och fortsatte. Gissa om folk blev förbannade. Nu är det dock inte så längre och skönt är väl det.

  Fortsätt du med dina knipövningar och ha en alldeles underbar fredag! Kram

  Reply
  • Lingon
   25 maj, 2012 at 13:45

   Hihi. En undulat och tyst kupé? Ingen bra kombo..:-D
   Jag gillar att sitta där och gör det nästan alltid för mobiltelefonsamtal har jag svårt att stänga av. Blir alldeles för nyfiken på mina medresenärer och fantiserar ihop historier om deras liv. Eller så får man veta alldeles för mycket som man önskar inte hade sagt ut högt.
   kramar och ha en underbar fredag du med!
   L

   Reply
 • Stephie
  25 maj, 2012 at 14:04

  tågfärder kan vara det charmigaste som finns men ibland är bara allt fel 😛 eller lite iaf…
  Hoppas du hittar jordgubbar! 🙂

  Reply
  • Lingon
   25 maj, 2012 at 19:25

   inte än tyvärr, men imorgon hoppas jag.
   kram!

   Reply

Leave a Reply