Lingon om.....

en dagens och bästa solskyddskrämen

Nu minsann har jag fångat dagens stass på bild och det är fina Odd Molly Foresome tank som är huvudartist för dagen, ackompanjerad med kofta inomhus på jobbet.

Det är svårt att visa färgerna på linnet så det blir rätt? Orange/rosa/vitt och military tror jag det är men med tonvikt på rosa/orange. Sött är det iallafall, som en hel godispåse. Egentligen tycker jag det är snyggast utan kofta och med ett lite diskretare linne under, men det bli för naket för att fungera på jobbet. Förutom på eftermiddagsfikat utomhus då.

Bästa solskyddet för mig just nu, för ansiktet. Tunn men ändå skyddande och man ser inte ut som man smörjt in sig med smör i fejjan. Faktiskt mer som makeupcréme? Finns på apoteket och ständigt i min handväska.

 

Vad mer? Jo fredag och jag känner mig ganska lätt om hjärtat. Jobbpuckeln börjar jämna ut sig, en eller två veckor till av mycket men samtidigt så mycket att glädjas åt. Semesterveckorna börjar ta form i kalendern och idag är det lönedag, jippie. Och på hemvägen funderar jag på att plocka med mig en ros kanske, en Ghita Rennaisance, en lätt ljuslila ros som är ljuvlig.

Men bara kanske….:-D Vi får se.

Först några timmars jobb till.

kramar

L

No Comments

 • Titti

  Vilken storlek har du på fina linnet?
  Hm jag som sa mig just inte vilja ha något mera…..hm…..
  Trevlig helg önskar Titti

  • Lingon

   Hej Titti,
   Jag tror jag har stl 2, men kan ha tre och fyra i denna. Bara man kortar axelbanden liten.
   kramar och ha en fin helg du med.
   L

 • Hilde

  Tack för tipset angående solskyddet. Det är verkligen inte roligt att gå runt och se klibbig ut. Snygg som bara den är du i dag.
  Kram

 • Emschen

  Fina du, jag har precis läst en artikel där det framgick att Eucerin är inte så bra, det innehåller en miljögift som är skadlig. Ska se om jag hittar länken till dig.
  Jag blev lite ledsen för det är det märket som jag använt på barnen. 🙁

  Rosorna är helt ljuvliga! Var har du köpt dom?
  Kram

  • Lingon

   Åh, tack för tipset. Jag ska googla….:-( Så tråkigt sånt och vad jag vet är de flesta solskyddskrämer giftiga tyvärr. Som att välja mellan pest och kolera. Men ibland måste man ju? Jag ska kolla upp denna extra noga för det är ju så bra, typiskt. Jag har världens problemhy och tål inte de flesta solskydden. Kör oftast med hatt på sommaren.

   Rosorna är från blomsterpigan i Malmö, precis intill stationen. Jag fick lite rabatt som tur är…:-D Hade tänkt att beställa på nätet men så mycket roligare att få rosor som är igång redan.
   kraam och ha en fin lördag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *