Lingon om.....

Lunchpaus och lite färginspiration

Source: apartmenttherapy.com via Summer on Pinterest

Source: colettehorne1.blogspot.com via Summer on Pinterest

Source: polyvore.com via Madalena on Pinterest

Inspiration så här på lunchen. Jisses vad mycket det är nu, pustar jag med risk för att tjata och ja jag vet. Alla har mycket. 😀 Men jag kan inte tänka riktigt. Det snurrar runt och spinner omkring ett moln av stress som inte leder någon vart. Jag gillar inte det riktigt. När man liksom tappar ordningen på sitt garnnystan av möten, uppgifter och solen är såååå underbar ute.

En inre konflikt om vad som är viktigt att prioritera. Oh, yes!

Kroppen vill utomhus och varva ner, helst dricka iskall lemonad och gå barfota i gräset. Hjärnan vill jobba färdigt och prestera duktigt som bara bra duktiga flickor kan göra….

Och samtidigt mitt i allt så är jag så otroligt glad och tacksam och rent utav lycklig att jag har mitt jobb. Det liksom håller i hop mig och gör att jag kan se framåt. Utan det skulle jag verkligen vara i kris…

Önskar jag kunde  trolla fram jobb till alla de som vill ha ett, jag vet och minns hur det är…

Tusen kramar och nu ska jag jogga vidare i eftermiddagens uppgifter. Kanske är det rent av inte så många kvar idag?

 

No Comments

 • Odd Molly-holic

  Tack fina du för all inspiration och för att du sätter på pränt precis det som jag själv känner just nu. Kan säga att det är ÄNNU värre nu när man har barn och man vill så gärna kunna prioritera kvalitetstid med dem också fastän man är slutkörd i botten själv som människa. Ingen lätt ekvation att få ihop.
  KRAM!!

  • Lingon

   Ja, det är nog så för väldigt många. Själv har jag precis andats ut och lugnar ner mig lite. En jobbgrej som numera är lagd åt sidan, hurra.
   kramar och trevlig kväll

 • Anne

  Hoppas det inte snurrar alltför mycket alltför länge! En begränsad period funkar ju men inte för länge.
  Många kramar <3

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Ja, där slog du huvudet på spiken. Trött och mycket ja vad ska man säga….göra listor tycker jag e bra. Får lixom lite struktur på de som är mycket. Gör det lättare att sortera vad som är viktigast just nu. Även om allt är lika viktig så finns det ändå en sorts prioritering. Detta brukar hjälpa mig att inte vispa till det och tycka att det bara är mycket.
  Oj vilket virrvarr att tankar och ord, hihi!
  Ha en bra kväll och njut av kvällsvärmen!!!
  kram från en virrpanna

  • Lingon

   Det är ju så det är…virrigt och jobbigt att bara vara människa ibland. Listor. Precis. Hur skulle man klara sig utan.
   Någon sa att man kan bara ha nio saker i huvudet på en gång. Resten genererar bara stress. Sant.
   kramar och hoppas du har en fin go kväll,
   L

 • Katinka

  Ja, vilken härlig inspiration. Jag förstår precis hur du menar. Jag har kraschlandat i vardagen igen och plötsligt är det så mycket att göra trots att jag bara vill vara ute i solen och njuta dessa vackra sommardagar. Känner mig inte blogginspirerad och inte mycket annat heller just nu. Men energin har jag. Ta hand om dig och ta det lugnt. Kram

  • Lingon

   Förstår att det är uppånervända världen för dig som också har rest just över halva jordklotet. Ta det lugnt du med och bara va…lättare sagt än gjort eller hur?
   kramar!

 • Marie

  Läckra bilder! Det armbandet skulle jg inte säga nej till 🙂 Inte stolarna heller, var jag nu skulle ställa dem 🙂 Jag blir heltknockad i det här vädret är ju inte van. Jag kända att jag fick rycka upp mig rejält när jag körde idag, var liksom lite groggy. Om jag varit inne och jobbat hade jag nog gått i väggen bokstavligt talat. Sköt att jobbet hjälper dig. Men var inte för duktig bara…Kramar

  • Lingon

   Visst är det härliga färger och vad hör jag, du har baaaadat i dag? 😀
   Ingen fara, jag är också så bra på att ta det lugnt.
   kramis!

 • Lotta

  Idag hade jag matchat i dina bilder. Turkos linne med lila/cerise tunika. Vad kallar man den färgen? Inte rosa inte lila.

  Jag gör mig i hotellets restaurang. Svart inredning och bara gubbar i mörka kostymer. 😀

  Ta hand om dig så det inte snurrar för fort. Jaja, jag vet. Ska jag säga. 😉 Lättare råda andra.

  Kram

  • Lingon

   Härligt då lyser du upp i mörkret. Jag förstår inte varför så många ska ha svart? 😀

   kramar!

 • Karen

  Colour, glorious colour that you have found to inspire even the most bored.
  I have been torn between working outside to enjoy the sunshine and getting the job accomplished inside. Unfortunately, the glare on the computer screen makes it impossible to work outdoors. Inside I will stay until this evening’s glass of sangria calls and I sip the fruity wine while swinging on the patio 🙂
  Kram,
  Karen XOXO

  • Lingon

   Sounds like a nice day over there. I have tried to sit outside with the computer many times and resigned and went inside. Still it would be perfect..
   Kramar och trevlig kväll,
   L

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *