Lingon om.....

St♥re och mer från i lördags

Onsdag i dag, men jag backar lite till i lördags när jag var i den stormiga staden i väster. Och appropå det, kan det inte komma lite ordentlig värme nu? Sommarkläderna hänger ju i garderoben och jag tycker att jag har alldeles för mycket strumpor på mig. Hallå? Värme? Riktig go sommarvärme eller vad säger ni?

Det var ju en sån förfärligt blåsig dag, visserligen ändå skön men kall så vi ville helst gå inomhus hela tiden.

Josanne tog med mig till Store, som ligger på gågatan och där träffade vi Ulrika som har den finaste butiken. Fullt med kläder, heminredning, skor och ja en väldig massa fina smycken. Allt uppdukat på det mest delikata sätt. Josanne berättade senare att Ulrika vunnit pris för sina fina skyltningar.

Det kanske rent utav är så att det är här hon inhandlar sina coola blings?

 Ibland är det ju så att man går in i en butik där man vill ha allt. Ja, alltså jag. Vi talar om mig.

Vissa butiker kan ju locka med kläder, och något enstaka men här skulle jag kunnat komma ut med någon klänning, ett par skor, flera smycken och lite fint till hemmet. Förrädisk tur att den inte ligger i min stad. 😀

Ja, en massa reklam och nej ingen spons. (än 🙂 ) Store har ingen hemsida ännu så jag promotar den gärna lite här. En pärla helt enkelt.

Det där med reklam i bloggar kan man ju kanske tycka lite olika saker om, och jag tänker nu så här….om det är något jag verkligen gillar…ska jag låta bli att skriva om det bara för att det kan uppfattas som köpt reklam?

Eller ska jag låta bli att skriva om det bara för att jag inte får betalt? Varför ge gratisreklam liksom?

Nej jag tror inte det. Inget av påståendena ovan. Jag tänker bara fortsätta att blogga och skriva precis som jag vill, när jag vill och vad jag vill. So far.

Deal?

Ha en skön onsdag, själv ska jag gå till en nackfixare nu på lunchen. Men det går åt rätt håll nu – äntligen. Ringaren i Notredamprofilen är snart ett minne blott. Ha det gott!

kramar L

No Comments

 • Lotta

  Åh, ta mig dit. Den affären vill jag besöka. Bling, bling.

  Jag är lite kluven angående reklam jag med. Själv skriver jag om det jag reagerar över eller vill tipsa om. Reklam javisst men inte är jag sponsrad. För mig är det lika självklart att skriva om det i bloggen som att berättade det för mina vänner.

  Eftersom jag försöker hålla bloggen enkel och ren så kan reklam störa. Med mina ”NPF-glasögon”, på så förstår jag att vissa bloggar är otroligt jobbiga. Men jag är miljöskadade med det tänket. 😉

  • Lingon

   Visst är den härlig?
   Jag funderar på ett par av de där skorna..rosa eller gröna.

   Reklam ja…nej jaaa….nej….ja….ungefär så. 😀

   Kramar och ha en go dag!

 • Titti

  Vilken fin butik….lite som Creative Lounge här i norr, enda ”roliga” butiken vi har!
  Äntligen sol o småvarmt…inga sockar i skorna!
  Trevlig helg önskar Titti

  • Marie

   Glömde… Ang reklam så tycker jag helt klart att det är en bra deal att du gör som du vill på din blogg 🙂 Det gör jag 🙂 Kram igen

  • Lingon

   Visst är det härligt med vattenhål som bjuder på allt man önskar sig?
   Kul att de finns på flera ställen dessutom.
   kramar och ha en skön eftermiddag,
   <3

 • Josanne

  Japp en del bling har jag allt fått med mig från Store. Och en väska. Och ett bälte. Och ett par pjux… till exempel.. och vips så hade jag spätt på reklamen lite till… Men Ulrika är hon värd för hon är duktig och så trevlig. Och du tar så fina bilder! Massa Kram!

  • Lingon

   Hihi, lite av varje hör jag. Själv måste jag komma tillbaka och prova några av skorna snart..
   kramar och tack!
   L

 • Ulrika

  Hej alla goa.
  Tusen tack för alla dessa fina ord, det är en sann glädje för mig att ni tycker om min lilla butik.
  Bättre lovord får man leta efter:) <3
  Välkomna när ni än vill, inpireras, prova, eller bara snacka lite.
  Fina bloggar ni har, Lingon och Josanne, detta är ett helt nytt forum för mig, men ack så kul,
  Im addicted:). Remember:
  Too much of a good thing can be wonderful.
  många kramar till er

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *