Lingon om.....

Lite blandat gnäll och pastell

Igår fick jag lite gotter i present av Anette som var här för att hämta upp en Molly. Inte dumt alls och tack ska du ha söta..

Själv har jag lite bloggabstinens samtidigt som det är ganska skönt att koppla ner dator och mobil. En motsats liksom.

Nu har jag pallat upp datorn med ett par kuddar så den är i bättre ögonhöjd för mig så jag inte tippar huvudet för mycket framåt och anstränger nacken.

Och så är jag sur över lite ytliga saker, som att jag inte bara kan shoppa loss precis som jag vill. Att det inte är sol ute och att jag har lite mer muffinsringar än vad jag tycker är okej för mig.

Bortsett från det, yta och fläääärd. Flärd är ju ett så knasigt och härligt ord på samma gång. Bortsett från det är livet helt okej ikväll. Rimligt smärtfritt och ganska bekvämt.

Lite tråkigt att vi inte bor i samma stad, alla bloggbekanta….

Då hade jag gått över till Hilde och suckat över livets orättvisor…tagit en kopp kaffe med Josanne och kikat på hennes nya hårfärg, kollat på kycklingar hos fru Sederblad och kramat Tigern i Oslo som är behov av kramar. Och så hade jag velat leka med LindaGs marodör, ätit Moas kakor och klappat NågonsFrus vovvar och doftat på rapsfälten.

Och sen hade jag promenerat vidare till alla som ligger där i blogglistan och sagt….-Hej! Hur är läget……och pratat en liten stund.

Men som tur är kan jag sitta här hemma och skriva och fantisera om det i stället.

Många kramar och trevlig kväll,

L

No Comments

 • Hilde

  Vad fin och god du är. Det är tur bloggvärlden för även om det är långa avstånd, känns det ändå nära. Ha en mysig kväll, och tack för alla kramar.
  Kram

 • Linda G

  Så där har jag tänkt med! Varför ska det vara så förbannat långt till er alla! Och du får komma hit och leka med Marodör när du vill:) Hojta till före så får Moa baka lite;) Kram

 • Madde

  Ja, ha en fin kväll. Så tråkigt att du inte kan följa med på lördag :
  ( men en annan gång. Jag har en liten plan… Klem från stugan

 • Lantlivsanette

  Go kväll söta du !!
  Jag är såå glad för jag har fått tag i ett par Please jeans som passade !! Kika in hos mig om du har tid så får du se dom..du kanske minns att jag undrade om storlekarna på dom, för jag beställde ju ett par i storl. L i jeans tyg som jag inte fick upp över ändan..men skam den som ger sig..dom måste ju ha varit felmärkta..
  Kraaam Anette

  • Lingon

   Åh vad roligt att de äntligen passade. Jag var inne och kikade hos dig i går, men nu ska jag lägga manken till att kommentera också. 😀
   Kramar och ha en fin dag

 • Nadia

  Värsta finbesöket hade du varit om du knallat in hos mig o kollat läget 🙂
  Då hade jag gjort en kopp roibosthé till dig och så hade vi smugit ut i trädgården o tittat o doftat på våren där
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *