Lingon om.....

munnen talar det hjärtat är fullt av

Ja, bilden har väl inte så mycket med rubriken att göra. Jo kanske lite ändå? En glittrande sjö som döljer sig bakom en lugn skog.

Jag menar att blogginnehållet här är ju mycket av vad jag tänker på, Odd Mollyplagg, livet, jobbet, vänskap, kärlek. Ja lite av varje. Och nu tänkte jag gå in i en riktig egofas, där jag verkligen prioriterar mig själv med kost och träning. Kanske är det inte det jag egentligen vill blogga om eller dela med mig, tänker jag. För det handlar om att fokusera hårt och intensivt och hålla sig inom en ganska snäv ram. Till att börja med. Och dessutom kommer mina shoppingvanor att ändras i och med att jag är i projekt ombyggnad och så har jag en annan ekonomi än tidigare.

Mindre shopping och mer kropp och hälsa. (hujedamig 😀 )

Eller ska jag spränga bloggen full av reklam och tjäna pengar på den istället? Prestera något vansinnigt?

Nej, jag tror inte det. Inte nu iallfall.

Det blir nog att jag fortsätter som vanligt, kanske lite mera inlägg från köket och mina träningsresultat.

Jag är ju densamma ändå. Och det där att munnen talar det hjärtat är full av? Det stämmer nog ganska väl på det mesta. Även på andra bloggar än min. Oavsett vilken identitet man antar på nätet, oavsett om man kör en profil eller något så lyser det ofta igenom vem man är ändå. Tror jag.

wrapMen det här tänker jag fortsätta med såklart. Glada bilder och så kommer jag att älska Odd Mollys kläder och alla fina vänner som jag mött genom bloggen.

Det är ju grädden på moset.

Ha en fortsatt fin dag,

kramar L

No Comments

 • Nena

  Precis det som mitt liv är fyllt av just nu, så jag är absolut intresserad. (Fast jag köper för trånga plagg och ger mig själv i belöning när jag kommer i dem….haha! Ett plagg har väntat i ett år nu, slutbelöningen! Men skam den som ger sig!) Och inte behöver man visa nytt hela tiden heller!!!! Spännande kombinationer är minst så kul tycker jag!
  Kram och lycka till!

  • Lingon

   Vad bra.! Jag har plagg som liksom har väntat i tre år så nu börjar jag bli lite väl övermoget motiverad. Om man kan säga så.. 😀
   Vad duktig du är!
   Kramar och tack

 • Marie

  Det är klart att bloggen speglar den man är och hur man mår. Vill läsa och följa dig i både toppar och dalar. Ser fram emot lite sunda recept om du får för dig att lägga ut sådana 🙂 Blir gärna litte peppad. Lär bli tvingad till mindre shoping jag med.. skönt att inte vara ensam 🙂 Ha det jättegott och det blir bra hur du än gör! Kram

  • Lingon

   tack!
   Sunda recept är inte min grej men goda och sånt klarar jag nog. Ja självklart sunda också..:-D
   Kramar och många hälsningar,
   L

 • Titti

  Då hurrar jag på dig och hoppas det går bra med kost o motion…inte alltid så lätt….
  Jag har i alla fall cyklat en del idag….det gör jag varje dag. Bra motion.
  Kram Titti

  • Lingon

   Tack och vad duktig du är som cyklar och håller på. Idag var det så ljumma vindar på kvällen att en cykeltur hade varit så skönt.
   kramar!

 • Hilde

  Jag tycker absolut du ska skriva om det du känner för. Det är personen Lingon jag gillar att följa, men jag hade nog inte hittat hit om det inte var för Odd Molly. Jag hänger på oavsett vad du skriver om. Det är dig jag vill åt, sen att du är snygg, har snygga kläder, tar fina bilder, skriver bra och allt annat är ett plus.
  Hoppas du hittar din väg, själv vet jag inte ens om jag har något mål 😀
  Kram

 • Mags

  Du gör så rätt tycker jag! Håll flaggan högt! Vad du än skriver om så blir det bra för att du är just du, vilket innebär att jag läser vidare och njuter av dina inlägg så länge jag får. Du är en pärla på nätet!!!
  Kramizar

  • Lingon

   tusen tack kära Mags!
   Vad glad jag blir. 😀 😀 😀

   Kramar och hoppas du har haft en go fin dag

 • Bettina

  Helt rätt med egofas, läser nog oavsett ”fas” just för att du är den du är 🙂 Ha en fin kväll! Kramar

  • Lingon

   Tack för peppet och stödet. Jag har nog de underbaraste tjejerna här inne som läsare. Tack!
   Och ha en jättego kväll,
   kram

 • Vivvi

  Vad klok du är kvinna! 🙂

  Bloggen är ju en del av ens liv och måste ju då få spegla hur man är och lever just nu. Livet ändras ju hela tiden och går upp och ner och det måste ju bloggen också få göra. Annars blir det ju inte intressant i längden tycker jag. Jag kommer fortsätta läsa oavsett vad du skriver om för jag gillar dig och sättet du visualiserar det du skriver med underbara bilder och den värme du utstrålar. Spelar ingen roll egentligen vad du skriver om 🙂

  Så kör så det ryker tycker jag

  Kram
  /vivvi

 • Linda G

  Nä skit i reklamen och skriv om vad fan du vill! Vi läser garanterat ändå:) Livet består ju av mycket mer än Mollysar och shopping……..
  Kram!

 • Helena / Bara en kaka till

  Vi hänger med oavsett vad du skriver om! Sådant är ju livet, ibland handlar det om en sak, och ibland om en annan. Min blogg skulle ju bara handla om mat från början, men sen har det blivit mycket mer än så, och det trivs jag med. Och jag vill jättegärna läsa om din egofas! Stor kram!

  • Lingon

   Det är ju så roligt att blogga dessutom och dela livet med andra. Och jag älskar dina matbilder och recept.
   kram!

 • Helena

  Det blir bra hur du är gör! Du har en härlig förmåga att få mig berörd med både bild och text. Sen hur mycket du vill bjuda på i bloggen får du avgöra. Det ska kännas bra.
  Kramar

 • Lina

  Vad härligt att läsa det du skriver. Det händer saker. Du funderar och kommer framåt, vill satsa på dig själv och hitta nyta vanor. Underbart! Självklart är det svårt att upprätthålla ett annat sken i bloggen så var personlig och skriv det du känner för.

  KRAMAR OM DIG!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *