Trädgården

bara lite fina blommor till er – goa läsare

Alltså godingar därute. Tack för allt pepp! Här kommer lite blommor och kärlek tillbaka till er, till dig som läser.

De här bilderna tog jag häromdagen, blommarna fick ligga på trappan tills jag skulle gå in för kvällen. Och så blev det några bilder.

Våren mot det grå, 1-0. 😀

Hoppas du har en fin kväll,

L

No Comments

 • Katinka

  Vad vackra de är och vad mycket rätt du har i det du skriver. Var bara dig själv, skriv om precis det du vill och det som upptar dina tankar för tillfället. Det som är roligt, som gör dig glad, får dig att tänka och ger dig inspiration. Det är då det blir rätt.

  Det finns många som vill leva på sin blogg och det är inget fel i det, men det ställer också oerhörda krav. Jag skulle inte klara det. Jag är så nöjd nu när jag skriver om det jag vill. Fortfarande än idag känner jag lite krav på att skriva om kläder, men jag slår ofta bort det och gör det bara när jag själv vill. Mitt liv är mycket lite kläder i sin helhet och jag vill liksom minnas mitt liv nu. Så bra som det är! Kram du fina!

 • Annelie

  Härligt ta vara på blomstren , vackert!
  Skrev ett låååångt inlägg i din för men sjabblade bort det, suck.. Tar det vid annat tillfälle senare,, jo vi rannsakar om vad är vikigt mm mm. Plötsligt har jag själv tagit bort kläder o annat jox!! Nu är min dröm, enkel.. Maken minskar arbetstid o vi njuter av livets ibland korta resa. Det är min dröm nu..
  Natti söta Lingon!
  Kram
  Annelie med flock.

  • Lingon

   Åh många kramar till dig och maken. <3 hoppas ni har det fint och gott.
   Massor med varma hälsningar
   L

 • Adela

  Jag hoppas du njuter av livet söta lingon och tar vara på DIN tid nu;)
  Skriv om vad DU känner för i bloggen,…jag tror vi alla gillar och tycker om det som kommer fram här, oavsett om det är om O M eller ditt liv och dina funderingar. Härliga bilder och härliga reflektioner…det gillar jag mest här hos dig och framför allt din värme som du verkligen får fram;)

  Kramar
  Adela

 • Sanna

  Underbara bilder. Coolt med kotrasten med blommorna och trät i trappan.

  Snark vad segt det är idag men nu är det dax igen. Mot tåget! Ha en fin dag.

  Kram

 • Lifessilverlining

  Väldigt fina blommor! Du är duktig på att fotografera! Så spännande ” projekt” du har framför dig. Bra gjort att prioritera och inte fångas in i en värld som denna. Kram Nilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *