Lingon om.....

Vem vet när sommaren kommer åter?

20120503-085343.jpgSå tänker jag och kör full sommarstass idag. För man ska väl passa på när det är varmt och koftan fick stanna hemma. Undrar hur många grader det är ute? Jag hann inte kolla men gissar runt 20 och klockan är bara nio på morgonen? Helt fantastiskt.

Kramar och hoppas du har lika fint väder

No Comments

 • Mette

  Hej med dig,
  Skønne billeder som altid:-)

  ER det nederdelen/kjolen fra denne kollektion, altså den der faktisk er en nederdel men som du sætter op som en kjole? Håber du forstår, da jeg godt ved at kjole på svensk faktisk er det vi kalder nederdel……

  JEg er nemlig i tvivl om den er stor nok om brystet hvis man sætter den op, for ellers er det jo vildt smart at man kan bruge den på begge måder. Altså er det Tripper long skirt du har på?

  Desværre har vi kun 8g og diset vejr lige nu men håber solen kommer senere. Ihverttilfælde må du nyde det og jeg under dig det virkelig, beundrer altid din evne til at se det gode i alting og være positiv også når det hele er svært.

  KH
  Mette

  • Lingon

   Hej Mette,
   Det är tripper B long skirt som jag har på mig i stl 3. Den går fint att dra upp över bysten men det bylsar sig lite i ryggen. Däremot har jag provat flera olika storlekar i svart och rött och de skiljer sig lite, kanske är det för att de är såpass handgjorda och broderade.
   Men en underbar kjol eller nederdel som ni säger i Danmark. Älskar den.
   tack för dina fina ord.
   Kramar och ha en go dag

  • Lingon

   Dumma nordan, men det kommer nog snart. Jag fattar bara inte, första dagen utan både strumpor och jacka. Helt ljuvligt.
   kramar!

 • chatarina

  Fin du är!! Nja, här är det inte lika varmt idag, molnigt och svalare än igår..men solen kommer väl tillbaka om någon dag får vi hoppas. Kram o ha en riktigt härlig dag!!

  • Lingon

   Klart den kommer tillbaka. 😀 Men jag litar inte på vädrets nycker utan passar på ordentligt.
   Kramar och ha en underbar dag!!

 • Madde

  Det är ljuvligt idag, håller med! Min bortavaro här i kommentarsfältet beror på utflytt till STUGAN. Men jag har läst lite snabbt mellan varven. du skriver så bra om livet, så är det ju, upp och ned. Motgångar och uppgångar. Som när det är som idag, helt klart en uppgång 🙂 Man skulle, som du säger, bara vara ledig också! Ibland behövs det ju inte mer…. Det står en Dahlia planterad till dig nu i en grymt ful plastkruka. Faktiskt den enda knölen som visade någon typ av liv, så grattis till dig att du fick just den. Högst sannolikt var det meningen. ;)Tänkte jag slår en signal i helgen så kanske vi kan bestämma ngt. Storklem och pepp!

  • Lingon

   Visst är det upp upp och jag förstår du njuter därute som bara den. 😀
   Inte ska väl jag ha din sista dahlia? Den ska du ju behålla själv vännen, men om den går att dela i höst så vill jag såklart gärna ha en. Jag har aldrig haft dahlior och har drömt om det länge..
   Jag ringer.
   kramar
   <3

   • Madde

    alltså. Det är verkligen inte min sista Dahlia. Bara det att jag har satt mina i jorden och de såg inte ut att ha liv i sig, men de har de säkerligen. Det är likadant varje år, de ser stendöda ut, sen kommer de som inget hänt. Men på just den jag satte i kruka åt dig, såg man faktiskt ett litet öga, det var så jag menade, inte att du fick den enda jag har! Klem

 • Mette

  Hej

  Tusind tak for svar. Den vil jeg gerne eje, men i sort. Forstår jeg dig ret, at den sorte var anderledes i størrelsen? Eller er det mon bare fordi de er håndlavede og derfor forskellige?

  Rigtig god dag til dig i solen, den er heldigvis også kommet her til os nu, og så skal jeg bare til træning, øv….

  KH
  Mette

 • Odd Molly-holic

  Finaste Lingon, va glad jag blev av dina färgglada bilder idag!
  Så fin du är i din kjol. Kan jag fråga vilken storlek du tagit i denna. Har storlek 3 i den mörka (hade kunnat ha storlek 2 också) men jag vet inte om den rosa/cerisa är mindre eller lika i storlek.
  Tack på förhand!!

  • Odd Molly-holic

   Såg du svarat Mette nu…..men upplever du att den rosa är överlag mindre eller större i storlek? Ska eventuellt beställa över nätet så då är det svårt med storleken.
   Tack snälla!

   • Lingon

    Hej vännen!
    Det är ju svårt att säga generellt hur en storlek är för även om jag provat en trång röd eller svart så innebär det ju inte att de alla är så. Men den röda upplevde jag som betydligt rymligare än den svarta i stl 3. Fast jag måste tillägga att jag gillar lite vidd i denna modellen, om den smiter åt så är den svårare att gå i. 😀
    Kramar och lycka till
    L

 • Runa

  Åh….härligt!! Det är få saker som slår bara-ben-premiären. Du är så jättefin i den där kjolen (oavsett om den används som klänning eller kjol :-)….tänker man så kring användningsområdena på den är den ju inte så dyr kom jag just på….hm….). Jag är tillbaka i regn-Seattle som har haft sommar hela april då jag varit i Sverige. Men det ser ut som om sommaren kommer tillbaka hit i helgen o då ska jag sitta på min altan o lukta på syrenerna. Hoppas du haft en bra dag! Kramar

  • Lingon

   Hm, nej ju mer funktionalitet desto bättre eller hur? Om man nu vill motivera sig till köp, hoho.
   Hoppas du får tillbaka solen i Seattle, och syrener. Ja, de har ju inte kommit här än. Men snart så. Och tack, dagen har varit jättefin!
   kramar och må väl

 • Vivvi

  Jaaa visst är det härligt med vår. Nästan bästa årstiden tycker jag 🙂 Vilken underbart fin outfit du fått till. Visst är den där lilla blus-koftan helt fantastiskt skön? Har den i vitt och den är ju sååå mjuk och go 🙂

  Kram
  /Vivvi

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *