Lingon om.....

i Lund blommar Magnolian

20120419-025231.jpg

20120419-025304.jpg

20120419-025359.jpg

20120419-025417.jpgSå underbart fint och idag är vinterjackan för varm?
Jag har varit ledig från mitt vanliga jobb idag och varit på en gammal adress med 20! meter lång serveringsgång i lägenheten. Där kunde man jogga inne eller nästan köra intervallträning inne? Himla kul att se och känna historiens vingslag. Tyvärr inga bilder, det går ju inte för sig men jag var bra sugen att gå loss med kameran. 🙂
Nu ska jag snabbt hem och byta kappsäck och sen skutta på tåget till Stockholm, hoppas jag hinner? Pust.
Kramar och hoppas din dag varit fin!

No Comments

 • Oslotigern

  O vad fint, visst är det underbart 🙂 Så där såg det ut i Göteborg också, men ha¨r i tigerstaden har jag inte sett någon magnolia ? Konstigt… Så att körsbärsträden hade slagit ut i alla fall, men med bensinstation i bakgrunden blir ju inte det några fina bilder…
  Kramar!

  • Lingon

   Hej Tigern,
   Det här är en tidig sort, den vanligare magnolian dröjer nog minst en eller två veckor till tror jag.
   kramar och må så gott Tigern,
   L

 • Annelie

  Så vackra bilder! Det är en ljuvlig tid nu..o lilla sädesärlan blir jag överlycklig varje gång jag ser! Hur knäpp är inte jag, fniss..?!
  Trevlig resa till huvudstaden!
  Kram

  • Lingon

   Visst blir man glad av sädesärlor? Jag har inga precis där jag bor men jag vet var.
   Kramar och må så gott,
   L

 • Camilla

  Min favoritblomma! Önskar sååå att jag kunde ha en sådan i vår trädgård men här på småländska höglandet är det fjällklimat. Tyvärr. Underbara bilder du visar, helt otroligt att de är utslagna. Här är så kallt. Ingen vårvärme precis. Du som verkar ha kolla på det mesta, ;o),
  jag har inte sett färgen ”porcelain”, hur skulle du beskriva den? Kitt? På en del bilder ser den lite ljust lila ut….Tack på förhand o ha det lovely däruppe i fjollträsk! KRAMEN

  • Lingon

   Önskar jag kunde skicka lite sol och värme till dig!
   Golden porcelein är ljust cremegul, om det är den du menar? porcelein enbart borde vara ljusare tror jag.
   En väldigt fin färg som passar så bra med vitt och chalk och mycket annat.
   många kramar och hoppas våren kommer snabbt,
   L

 • Louise Larsson

  Hej ! Fantastiskt vad långt blommningen har kommit. Har stora knoppar på våra Magnolior men det dröjer med blommor…alldeles för kallt. just i dag klev tempen upp till 10 grader och sol! Jobbar nära centralen i morgon mellan kl.7-14.30. Om du har tid för en snabb fika eller hej! Trevlig kväll! Kramar

  • Lingon

   Visst är det härligt!
   Temperaturen gick uppåt här också idag så det var skönt ute. Men det är är som sagt en tidigt blommande sort..
   Vi får se i morgon, jag har inte dagens schema än. Kanske men jag kan inte lova något. Men någon gång ska vi träffas eller hur?
   Kramar och trevlig kväll,
   L

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *