Lingon om.....

åka tåg


Hallå där!
;-D
Jag sitter på tåget och det är så lagom spännande så jag leker lite med min nackkudde i stället. 😀 Fniss.
Ingen aning om vart jag är just nu? Linköping?
Vilken dag det har varit, full rulle verkligen med jobb och snabba ombyten av plats. Så har jag lyckats köpa loss en fåtölj på blocket, shoppa en Rudolf, en ren alltså. Ett julpynt kanske men den såg så söt ut och så har jag bråkat lite med min storebror som får mig att bli som en femåring och han är inte bättre än en tioåring. Fast han är världens bästa ändå..
Nu ska jag sitta här och försöka ge mig på att vaccinera 95 barn från tåget, och hänga på bloggkampajen. 😀
Stockholm bjuder mig på nördarnas årsmöte, det är dags för oss som tycker om trebeningar med 230 strängar att träffas och prata rappakalja om stort och smått. Jag skriver ju inte ut själva ordet, kanske är jag löjlig men jag vill inte att mina kollegor ska hitta hit till bloggen. 😀 Några av mina vänner av dem är här och tittar i bland men de har jag liksom bjudit in.
I morgon blir det nöje för mig och en ledig dag, som innehåller shoppingspaning och möte med trevliga damer. Vi får se vad det blir av dagen helt enkelt. 😀 Det finns underligt nog några mollyplagg i kollektionen som jag inte har provat, tänka sig.

Min fina Rudolf!

e han inte söt? Eller är det en hon?

Så söt att jag ville inte lämna henne hemma nästan.

Jag kommer att vara lite dålig på att svara på kommentarer och sånt nu när jag är ute på vift, men jag läser allt och svarar på frågor såklart. 😀 För ni är bäst, kära bloggläsare.

Förresten, var ska man äta middag i morgon kväll? Någon som har något tips om en favoritrestaurang? Något så när centralt och inte för högljutt?

Många kramar och jag önskar trevlig kväll,

L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *