Menu
Lingon om.....

åka tåg


Hallå där!
;-D
Jag sitter på tåget och det är så lagom spännande så jag leker lite med min nackkudde i stället. 😀 Fniss.
Ingen aning om vart jag är just nu? Linköping?
Vilken dag det har varit, full rulle verkligen med jobb och snabba ombyten av plats. Så har jag lyckats köpa loss en fåtölj på blocket, shoppa en Rudolf, en ren alltså. Ett julpynt kanske men den såg så söt ut och så har jag bråkat lite med min storebror som får mig att bli som en femåring och han är inte bättre än en tioåring. Fast han är världens bästa ändå..
Nu ska jag sitta här och försöka ge mig på att vaccinera 95 barn från tåget, och hänga på bloggkampajen. 😀
Stockholm bjuder mig på nördarnas årsmöte, det är dags för oss som tycker om trebeningar med 230 strängar att träffas och prata rappakalja om stort och smått. Jag skriver ju inte ut själva ordet, kanske är jag löjlig men jag vill inte att mina kollegor ska hitta hit till bloggen. 😀 Några av mina vänner av dem är här och tittar i bland men de har jag liksom bjudit in.
I morgon blir det nöje för mig och en ledig dag, som innehåller shoppingspaning och möte med trevliga damer. Vi får se vad det blir av dagen helt enkelt. 😀 Det finns underligt nog några mollyplagg i kollektionen som jag inte har provat, tänka sig.

Min fina Rudolf!

e han inte söt? Eller är det en hon?

Så söt att jag ville inte lämna henne hemma nästan.

Jag kommer att vara lite dålig på att svara på kommentarer och sånt nu när jag är ute på vift, men jag läser allt och svarar på frågor såklart. 😀 För ni är bäst, kära bloggläsare.

Förresten, var ska man äta middag i morgon kväll? Någon som har något tips om en favoritrestaurang? Något så när centralt och inte för högljutt?

Många kramar och jag önskar trevlig kväll,

L

No Comments

 • Louise Larsson
  19 april, 2012 at 19:52

  Hej! kolla in nya fina restaurangen Griffins steakhouse. Flottaste restaurangen just nu! Ligger ovanför T-centralen. Har lunchat där en gång! Trevlig tågresa!

  Reply
  • Lingon
   19 april, 2012 at 19:58

   Tack för tipset söta!
   Vi får så vad det blir….
   Kramar!

   Reply
 • mirka
  19 april, 2012 at 20:07

  Hej du galna 🙂 Jag har Reino i vitt och du har Rudolf, det är gubbar bägge två 😀 kram, ha det så fint på mötet…

  Reply
  • Lingon
   19 april, 2012 at 20:25

   Åh är det så? Tjejer har inte horn alltså? 😀
   Okej då….:-D Fin du var i klänningen förresten, jag har inte hunnit med alls att kommentera..:_D
   Kramar och ha en fin helg,
   L

   Reply
 • Hilde
  19 april, 2012 at 20:11

  Haha, hoppas du och nackkudden har hittat lugnet nu 😀 Rudolf är jättesöt.
  Nu är det snart…
  Kram

  Reply
  • Lingon
   19 april, 2012 at 20:26

   Nackkudden är suverän, när jag inte har den runt halsen så slänger jag ner den i ländryggen så jag sitter bra. Fast det är lite pinsamt att blåsa upp den, känns som jag håller på med en badanka. Hihi.
   Kramar!

   Reply
 • Mimmi
  19 april, 2012 at 20:20

  Jajaja middag, det vore nått:) /K

  Reply
  • Lingon
   19 april, 2012 at 20:27

   Kul, vi hörs om det.
   Kramar

   Reply
 • Katinka
  19 april, 2012 at 21:15

  Ja, vad härligt. På väg alltså? Jag blir riktigt avis ju fast jag var där för ett par dagar sedan. Ha det så bra och njut Stockholm, prova kläder och ät gott! Kram

  Reply
  • Lingon
   20 april, 2012 at 00:37

   Det är så roligt att vara här så jag förstår dig…hihi. Äntligen helg!
   kramar

   Reply
 • ria
  19 april, 2012 at 22:46

  Åhihihi, dina giffar är bäst!
  Ha en trygg och trevlig resa, och ha det riktigt roligt!

  Reply
  • Lingon
   20 april, 2012 at 00:37

   Tack söta, och ha du en fin helg,
   kramar

   Reply
 • Fiona
  19 april, 2012 at 23:07

  Ha en riktigt trevlig helg med brudarna!
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   20 april, 2012 at 00:38

   Tack,
   Ha det gott du med,
   kram

   Reply

Leave a Reply