Lingon om.....

Odd Molly combo – en favorit

timeout wrap cardigan

Idag har jag en absolut favoritstass för mig på, Odd Molly Ninotschka dress och Timeout wrap cardigan i vintage chalk.
timeout wrap cardiganJag vet inte varför den klickar så för mig? Kanske är det att den är stilig nog att ha på vilken fest som helst och ändå går den fint att ha på jobbet? Kanske det. Eller alla fina mönster som möts i en enda stor hög av skimrande tyg?

Det här tänker jag helt enkelt ha på mig tills de är utslitna. 😀 Hihi. Och ursäkta min lite fåniga fotomin idag, det kom någon förbi bakom och jag blev generad….:-D Inte så lite heller.
Vi har kallt här nere idag, kallt och blåsigt. Hoppas att det vänder snart.
Nu ett par timmar jobb till och sen lite planering inför helgen, jag ska till Stockholm igen. Tjo.
Kramar och hoppas du har en fin dag,
L

No Comments

 • Hilde

  Timeout wrap cardigan är ett av mina span till fredagen. Den ska i alla fall provas 🙂 Din dagens är verkligen snygg, så jag förstår att det är en favorit.
  Kram

  • Lingon

   Det är en riktigt fin kofta…hoppas du får napp på fredag. Jag är helt förvirrad på färgerna efter ditt inlägg. Min är från första släppet tror jag? Hmmm.
   kramar !!

 • MollyB

  Den där Timeout wrapen har blivit en favorit hos mig med!! Har både Vintage White och Blossom och älskar dom!! Precis som du säger så passar de både till fest och vardags!! Love it!!
  Har inte använt mina Canna Cardigans från förra sommaren så mycket, men nu har jag flyttat ner knytbanden så att de hamnar under bysten och nu älskar jag även mina Canna!! Det blev som en helt annan kofta och nu framhäver de mina former vilket blev snyggt!! Var på väg att sälja dom, men är väldigt glad att jag behöll dem….
  Ska bli spännande med paket!! Jag har planer om att inviga den nästa helg när jag ska på 50 års fest!!
  Ha en fin dag fining!!
  Kram.

  • Lingon

   Kul! Då har vi samma färger. Jag bara älskar koftan, först trodde jag den ljusrosa var den jag ville ha, men nu är det denna ljusa som jag bara älskar. 😀
   Hoppas ditt paket kommer fram snart, jag mailar dig spårningsnumret.
   Klart du ska ha den på festen,
   kram!!

 • Mimmi

  Jag förstår fullkomligt varför den är en favorit. Skön, snygg och den klär dej utmärkt.
  El stockholmo?? nu i helgen?? Me to – ska rejsa runt butikerna och prova allt jag kommer över. Akta – jag kan springa omkull dej om du är i faggorna:)
  Är också väldigt förvirrad över färgerna på Timeoutwrappen, finns ju två olika på OM webshop. I brist på fysisk butik i närheten där jag bor ska den minsann spanas in under fredagens Stockholmsbesök för att reda ut skillnaden./K

 • Louise Larsson

  Hej svejs! Utmärkt combo och som du säger passar till fest som till vardag. Det blir kul att se hur din Blogg tar sig. Dina nya lavendlar är underbara bara dom! Du vet var jag finns om du kommer till Stockholm och har tid över. Inget planerat mer än att vända och blanda i lite häst bajs i grönsaks/blomsterlandet. Pusta upp cykeln utifall det blir vår nästa vecka. Som sagt här är det oxså kallt hela tiden…..uhhu. Tycker du är jättesöt på den sista bilden! Kramar

 • Katinka

  Ja, vad fin du är i det! Time-ou wrapen är ljuvlig. Jag var inget vidare sugen på den först, men sedan köpte jag den mörkgråa för ett par månader sedan och blev fast. Kram

 • Annelie

  Snyggt!! Ninotschan är en av mina favoriter! Passar till massor.. Timeout wrapen provade jag när den kom men kändes halvbra då, så den fick vara. Annars är ni verkligen många som hyllar denna!! Pointer,n däremot gillar jag, tur vi är olika!
  Ha en skön kväll!
  Kram

 • solid

  Hej!
  Jag förstår till fullo din förtjusning, du passar så fint i kombinationen och lite trevligt att bli generad måste det väl ändå vara?
  Kramar från Eva

 • Helena

  Vissa combos blir ju bara så rätt! Svårt att svara på varför just det känns så bra, men jag förstår varför du trivs i din Dagens. Snyggt och lättburet! Kramar

 • Lingon

  Kram på er alla godingar!!
  Jag har lite problem med internetuppkopplingen, det nya bredbandet har visst gått upp i rök så nu kör jag lite på mitt gamla som hackar och hoppar.
  Vi hörs i morgon.
  kramar!
  L
  <3

 • Fiona

  Du är jättefin i den kombon! Kom på att jag har kört den en gång på Gran Canaria och tänkte att den kombon ska jag absolut köra igen.
  Trist med uppkopplingen, hoppas det drar igång snart igen.
  Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *