Lingon om.....

Ska jag eller inte?


Ja så mycket beslut man ska ta här i livet. Det ska handlas mat, ätas, tränas sovas och jobbas. Och så funderar jag fortfarande på kjolen. The Kjol. Men i vilken färg…? Och ska jag verkligen….ja…nä……jo……kanske…..och så funderar jag lite till.
Och så är det dags att börja fundera på påsken på allvar, vad jag ska hitta på och vad jag vill egentligen? Två roliga saker är bestämda och i morgon ska jag hälsa på Christina och klappa på hennes bebisar. 😀 Oj vad jag kommer att smälta..och så hoppas jag på att få ta några fina porträtt på småkisarna. Sen är en underbar dejt med Josanne planerad och inga tåg i världen ska hindra oss.
Allt det andra med ägg och sill och påskfirande tror jag kommer att gå av sig själv, eller så hoppas jag det iallafall.

Kattungar. Jojo. Finns det något gulligare?

 

No Comments

 • Annelie

  Du om någon är värd denna underbart vackra kjol!! Bilderna var så otroligt fina på dig, o så även Katinka! Sälj något mer om du inte är nöjd med tidigare försäljngar är mitt råd. Du kommer bara älta inom dig själv annars. Kom ihåg det är nu du lever o skall njuta fullt ut i möjligaste mån! Finns ingen annan i hela blogglandia som passar så bra i färgrika kläder som just du. Enkelt om du kan..
  Önskar dig en njutfull GLAD PÅSK!
  KRAM

  • Lingon

   tack söta för peppet! Ja, man ska ju ha det man verligen vill ha, hellre ett plagg på kroppen än tio i garderoben. 😀
   Många kramar och hälsningar till dig och ha en underbar påskhelg,
   L
   <3

  • Lingon

   Precis. Det är nog den bästa terapi som finns, att hålla i en liten skruttig luddboll..
   Kramar och glad Påsk!!
   <3

 • Marie

  Du är underbar i kjolen och spontant känner jag rött! Om du kan så slå till tycker jag 😀 Härligt att ha lite roliga dejter framför dig 🙂 Är bortbjuden på påskafton och det ska bli mysigt och gott!
  Ha en härlig dag!
  Kramar<3 Ska se om jag vågar slå en pling någon dag 🙂 Är lite (mycket) blyyyg 😛

  • Lingon

   Jag ska fundera lite till, det är ju en kostsam snygging den där…
   Vad kul att du är bortbjuden. Det är fint att få komma hemifrån och fira och bara ha det gott med vänner.
   Klart vi ska prata någon dag och jag är blyg med, eller iallafall försiktig även om jag ibland bloggar för kung och fosterland och visar upp mig själv. 😀
   Många kramar och ha en fin kväll nu,
   <3

   • Marie

    Svara här istället.. av någon anledning laddar datorn i upp min blogg ordentligt så när jag ska kommentera hos mig själv kommer inte rutan upp! Att skriva inlägg går bra..Har du märkt om min sida är seg när du går in på den? Kramelikram<3

 • Lotta

  Den gillade jag. Sitter väldigt fint på dig. Finns den fler färger? Vad den kostar tänker jag inte fråga för den är för dyr i alla fall. Men drömma kan man. 😀

 • Karen

  To buy or not to buy; this is the question that only you can answer. If you buy, it should be red which helps to lift the spirit.
  I hope that your Easter weekend goes well. I have 2 sons coming home for the Easter weekend so there will be a big smile on my face until I have to face the laundry and cleaning that they leave behind 😉
  Stor Kram,
  Karen XOXO

  • Lingon

   Oh, I almost envy you. Not the laundry but all the rest. 😀
   Have at wonderful weekend with your family.
   kramar och hälsningar,
   L

 • Anne

  Jaaa det ska du – det är ju en perfekt Lingonkjol 🙂 Grymt avundsjuk på dig som både får gulla med katter å träffa Josanne i morgon. Ha det allra bäst!
  Kram

 • Hilde

  Jag tycker du ska 🙂 Och då den röda, för lingon är som Josanne skriver just röda. Lite avund på dig som får träffa ljuvliga pälsbollar och Josanne. Hälsa tjejerna.
  Kram

  • Lingon

   Jag lovar ta massa bilder på pälsbollarna. 😀 Och allting annat som händer här i påsk.
   Många kramar till dig och trevlig helg,
   L

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *