Lingon om.....

att bära huvudet i en påse brevid


Ibland är man lite disträ. Som när man… eller ja alltså jag går till ica för att hämta ut ett paket för femtielfte gången, som varit försvunnet och återfunnet fem mil hemifrån för att sedan pendla mellan dessa två destinationer ett okänt antal gånger. Det är tele2 som lurat på mig bredbandstelefoni och sånt där skräp, men det ska provas.
Då när paketet äntligen är på plats, då har jag glömt plånboken hemma med leg.

Bara att gå hem igen. 😀 Och jag klagar inte på utsikten…

Fint blått på marken..

…och grannen har pyntat sitt körsbärsträd.

Och nu blir det lite bloggläsande och en tidig kväll för jag har träningsvärk överallt i kroppen. Jag har varit så nere sista veckorna så nu försöker jag chocka i gång kroppen med lite svettiga motionspass. Och faktiskt så känns det lite piggare i dag, men det tog emot att börja vill jag lova. 😀 Men jag ska kämpa på lite till och försöka svettas ordentligt varje dag, iallafall en gång om dan.

Så är det där med maten, jag glömmer att äta och blir bara trött och hängig. Jag ska köra lite Skalman med mat och sovklocka tror jag. Undrar om det finns sådana på riktigt? Den ska helst se ut som Skalmans mat och sov-klocka…

Kramar till dig som läser och må så gott,

L

No Comments

 • Anette

  Ha, jag stannade också och tog en bild på skillorna där i lördags! Det är så fin kontrast med de blå blommorna! Har du sett den med lila blommor på järnvägsgatan?
  Jättefin!
  Kram

 • louise

  Hej där
  Tack för att jag får följa dina dagar med den blandning du beskriver
  Känner igen mej i dina känslor efter din separation
  Har också gått igenom det
  Så småningom fann jag en värld som jag inte visste något om när
  jag levde i mitt äktenskap i 23år
  Den världen har så mycket att ge-jag lovar :))
  Heja dej!!!
  Önskar dej en Glad o skön Påsk
  Kram
  från denna Påskkärring /Louise

  • Lingon

   Hej Louise!
   Tack för peppet, och vad skönt att höra att det kommer ett liv efteråt. Jag är liksom i den där sega lite förvirrade tiden där jag inte vet riktigt av eller an.
   Men det löser sig..
   Kramar och ha en
   Glad Påsk!
   L

 • QfE

  Jag är mest nyfiken på vart du skullle förvara Skalman-klockan? I handväskan? Baksätet åbilen? Skalet? 😛 Kram och Glad Påsk

  • Lingon

   Hmm. Nja. Jag skulle nog göra mig en ryggsäck av skalet och så bygga i klockan i själva skölden? Så har man den på sig jämt och så kan matlådan ligga där i. Sen skulle man kunna ha det som kudde vid sömnbehov. .-D
   Kramar och glad påsk!
   L

 • Sanna

  Hihi träningsvärken är som värst dag två efter träning. Är det idag då eller!? Har du kommit ur sängen ens i så fall!? :p Nä men skämt och sido du är grym som kämpar på som du gör. Lite mat och sovklocka är kanske inte alls fel. Rutiner och ökad förbränning är fina fisken för kropp och knopp.
  Heja dig!
  Kram

  • Lingon

   hihi tillbaka, jo för en gång skull så verkar det som om jag tränat lagom? Så man slipper invalidperioden dagen efter, jag är visst bara lite stel och öm. 😀
   Många kramar och ha nu en fin fin resa!
   L

 • Anne

  Morning dear 🙂 Jag slocknade tidigt i går igen. Så skönt att du känner för att ta lite tag i träningen igen. Jag har from i dag lagt pling i mobilen vid de tider jag bör äta!
  KRAMAR

 • Milott

  Haha, det har gått troll i bredbandstjofset!
  Och fina Lingonet, Du får inte missa mattiderna. Det är superviktigt! Det gör också att man inte mår så bra! Själen Din ser Du till att föda med fina bilder. Hmmm kanske det som är meningen med alla promenaderna. Du får till Dig en massa och ser det vackra!
  I alla fall önskar jag Dig en fin påsk med massor av kul!
  Kram vännen
  Milottan

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *