Odd Molly

att fortsätta älska rött och varma färger – Odd Molly fall/winter 2012

f/w 2012

Skorna. Den mönstrade catwalken. Färger. Mönster. Glädje.

f/w 2012Samma färger här i sjalen som skorna.

Och sjalen kommer en av mina butiker i Malmö ta in och det är mitt första höstplagg som jag bara måste ha. Eller om det är vinter vad vet jag? Priset vet jag inte än, men jag har hört att det inte kommer att bli så högt som man tror när man ser sjalen och det låter ju bra.

f/w 2012Färg färg färg.

f/w 2012

Nummer två på min villha-lista till hösten. Ja eller två och tre för både koftan och underklänningen önskas..:-D
Koftan tycker jag var lite mjukare i färgerna i verkligheten och inte så rörig som jag får intrycket på bilden. Nåja, och håhååjajaa….

f/w 2012

Eh, ja det blir visst mer och mer…? Gärna klänningen och kappan också tack…

f/w 2012

Jaaa, suck…

f/w 2012

f/w 2012

bilder från Odd Molly

Ja, så otroligt fint om jag får tycka.

Och det är ju bara en liten del det här…..

Nu är jag påväg till jobbet, tidigt tidigt. Tidsinställt inlägg hohooo. Och jag ska få massage idag. 😀 Megalyx och och sen ett besök hos doktorn som talar så tyst att jag får be honom ta om hela tiden och förklara…på enklare svenska och inte sådär krångliga ord. Men inte någon fara på torpet, bara rutinbesök och enklare maskinkontroll.

Om någon undrar varför jag kikar på höstbilder nu så är det för att få lite perspektiv på tillvaron. Det kommer ju mera…det gör det alltid.

Har du några favoriter av dessa? Och hur kan de gå i dessa skor? Jag kommer aldrig att fatta det..superwomen.

Kramar och jag önskar dig som läser en fin onsdag, med färg!

L

No Comments

 • Annette

  Arrrrrgggggghhhh…. nu bankede jeg lige panden ned i tastaturet!
  JEG BLIVER RUINERET! Jeg må bare eje det hele! Stort suk….
  Altså de der orange – de er SÅ SMUKKE!
  Stort kram 🙂
  Annette

  • Lingon

   Aj, du ska väl vara snäll mot tangentbordet. 😀
   Ja, djupa suckar här med. Och ändå är vår och sommarkollektionen så fin. ….
   kramar och Glad Påsk!
   L

 • Lotta

  Vilka underbara färger. Den orange var bara Lotta. Nja, minus 20 kg. Sjalen var super. Kanske den som blir min första Odd Molly. Säger bara slurp. <3

  • Lingon

   Samma här…minus ett par pannor. 😀
   Men sjalen ja den är underbar och ramar liksom in med alla sina fina färger.
   kramar och ha en bra dag!
   L

 • Marie

  Vilka vackra härligheter, Suck!! Och bra att du tog upp det där med perspektivet, precis vad jag behövde höra nu.. Ha en fin dag! Massor med kramar!

 • Anne

  Oj så hela kroppen skriker vill ha – högt och befallande 🙂 Det kommer att bli mer färg i min garderob i höst. Lyckans som får massage i dag – jag bokade av min tid kl 13 till förmån för en trevlig lunch inne i stan. En själens massage 🙂
  Kramkram

  • Lingon

   Och min blev inställd så tji fick jag…blev ett träningspass i stället som säker kommer att göra gott det med.
   ha en fin härlig lunch! Börjar inte värmen komma tillbaka förresten?
   Krameli

 • Maja

  Sjalen borde inte SÅ dyr. Det är ju maskinstickade stycken de sytt ihop. Det är ju inte som med Cascais.
  Själv skulle jag vilja ha den långa orange klänningen. Men skulle förmodligen se ut som en stoppad korv i den.

  • Lingon

   Vi får se…:-D Det beror nog lite på vilka material de stoppar in i den. Klänningen ja, samma här vill ha men hur ser den ut på mig? Fast den kommer nog i en kortare variant tror jag, mer som tunika. Hoppas på den.
   Ha en fin dag!
   kram

 • Runa

  Underbara färger!! Det enda som räddar min ekonomi till höst- o vinter är att allt är i ull och jag blir svettig bara jag tänker på det….orange gillar jag…o lila och rött..o alla starka glada färger. Schalen hamnar nog hos mig också såg jag nu, den ser ut som en ”happy-schal”. Men än så länge tänker jag på den där kjolen, du vet….har ett forsomelinne på väg från Canada som nog väntar på mig i Seattle när jag är tillbaka från min lilla Sverige-tripp…och det känns verkligen som om det linnet behöver en hippie-kjol att kombineras med…jag ska tänka över saken några dagar till…Kramar, från soliga Sundsvall

  • Lingon

   Såklart, vi är ju fortfarande kvar i vår och sommarkänslor…:-D Ja, och kjolen ja….suck…den är så fin. Och jag har inte bestämt mig än…
   Ha en skön dag här hemma!
   Många kramar och hälsningar,
   L

 • Mags

  Sjalen, sjaalen, sjaaaalen! Vill ha, vill ha!
  Tänk vad en sjal kan göra mycket för vilken klädsel som helst!
  Skulle inte precis tacka nej till det övriga heller. Benvärmarna är superläckra för att inte tala om orange färg!
  Kramizar

 • Hilde

  Ja jösses vad mycket snyggt som kommer, och jag har inte ens kommit igång med s/s än. Hur ska detta gå tro? Ha en fin dag!
  Kram

 • Katinka

  Perspektiv på tillvaron behövs ibland och ljuvliga färger. Det finns en färg som heter Sapphire i blågrönturkost som jag älskar till hösten och så den där blommiga långa aprikosa sidenklänningen då. Inte min färg kanske, men gud vad vacker den är! Tack för inspiration! Kram

 • ria

  De här bilderna får mig nästan att vilja strunta i hela sommaren och ha höst och vinter igen… Färgsnål, det känner jag mig. Fast plaggen i bilden längst ner verkar vara en pyjamas? Iofs skulle jag gärna ha en sådan att strosa i.
  Instämmer i allt som sagts om sjalen. Till och med tofsarna väcker habegäret.

 • Louise Larsson

  Oh Boy! Man blir helt sjuk när man ser dessa vackra plagg…….mera pengar, tack!
  Benvärmarna är ett måste till vintern………skitsnygga färger. Älskar kjolen och tröjan till.
  Toppen att man kan dra upp den fina kjolen till klänning….köpte du den?
  4 timmar kvar sedan lååååång ledig, gud så skönt man har jobbat fullt ut sedan 1 augusti….då är detta hääärligt! Hoppas på bättre väder……..idag har vi haft sol! endast 6 grader. Puss Puss

  • Lingon

   Ja, mycket fint att titta på. Jag funderar på kjolen, vi får se..
   Här är det lite varmare i dag, det tar sig.
   Ha nu en underbar ledighet.
   kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *