Odd Molly

Var är färgen och att sätta P med en drömmolly


Precis. Vad är det som fattas i bilden?
Jo. En himla massa färg och grönt och blått och sommarljus. Kom igen nu då våren, säger jag rakt ut i luften och skyndar vidare hem till att sitta i ett borättsmöte hela kvällen. Jisses. Jag är revisorssuppleant som är en rätt så smärtfri post i en styrelse men ändå ska man närvara i bland och säga trevliga saker på rätt ställe. 😀
Ja, egentligen är jag en sån som ofta är engagerad upp över öronen i det som är viktigt, i det här fallet boendet. Men jag försöker ta det lite lugnt något år eller så innan jag kliver in i styrelsen på allvar här. Sen lär det vara kört..:-D
odd mollypukka wrap cardigan
 
Drömmollyn som sätter p för alla inköp för en lång lång tid framöver är den här goa koftan.
Till 20 % rabatt och lite nagelbitande bestämde jag mig efter en massa velande att jag vill ha den. Och det blir troligtvis svår att få tag på senare då det inte finns så väldigt många.

Många andra skäl dessutom men de är förstås bara mina. 😀

Jag är galen.

Nu vet ni det. Hihi.

Kramar och gonatt från knäckebröd-och-vattenhörnan till jul 😀

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *