Favoriter & Outfits

Mera tadaa long dress och när kommer solen?

tadaa long dress
Jag har inget bättre för mig än att gå utomhus i regnet och ta några usla bilder. 😀 För jag gillar den här klänningen..sa jag det? Material, färger och ja..allt.

Här sträcker jag på mig så mycket jag orkar så ni ser längden, jag är 160 prick.

the back

the front

the summer bride

Ja, var tusan är solen?

Nu hade jag tänkt att skriva något högtravande och allvarligt med humorknorr på om kroppsuppfattning och hur jag själv har det med det. Men kära…det tappade jag sugen på helt för nu vill jag ha kaffe i stället. Så får det bli. 😀

Kramar och ha en fin eftermiddag!

L

No Comments

 • Marie

  Den är verkligen ljuvlig! Förälskade mig ivden jag med idag 🙂 Nu är det bara solen som fattas 🙂 Ha en fin kväll! Kramar!

 • Hilde

  Jag säger det igen, så himla snyggt!! Är du 160 cm så borde jag också klara av Tadaa utan att trampa sönder den. Åh, jag har så många must have plagg så jag blir alldeles handlingsförlamad 😀
  Kram

 • Louise Larsson

  Du klär ju i allt….jättefint blev det tillsammans! Föreläsningen i dag på Rival var otroligt bra och givande med Elizabeth Gummesson och Pia Johansson. Kommer dom till din stad så gå och se dom!!!! Man blir bara så glad!!!!!!! Utanför Rival låg en underkläd/baddräkts butik! Hittade min drömbaddräkt alá 40-tal typ Marilyn Monroe där inne……sommaren är räddad. Åker snart till Spanien då åker den med. Baddräkts märket SEAFolly är från Australien. Superfina badkläder. Tack snälla för ditt tips gällande min volangkjol!
  Skön kväll till dig/Kramar

 • creando

  Så fint! Och tänk bara vilken dröm du blir när solen kommer fram 🙂
  Kramar
  Ps Kaffe är ett måste. Massa fina tankar om kroppen är inte lika mycket måste….. 😉

 • Nena

  Ujujuj, vilken sommarkänsla man fick här helt plötsligt trots förkylning och gråväder! Ska njuta av dina bilder en stund. Mmmmm. Ja jag är också alldeles förtjust i tadaa och längtar efter att få hem mina två små klänningar, även om det väl lär dröja innan vädret tillåter att man får använda dem. Men, oooo, bara jag tänker på dem känner jag solvarma klippor och droppande glass!
  Kram

  • Lingon

   Sommarkänsla yes! Jag tycker vi kan ha dom inomhus lite grann och bara njuta på i förväg. Hoppas och tror du kommer att bli jättenöjd med dina!
   kramar

 • Cille

  Hej!
  Jag skulle jätte gärna fråga dig om hur man skulle matcha till denna klänning.
  Som tex. armband, skor, kofta/jacka, hårfrisyr.
  Svara gärna så fort som möjligt när du har tid på min blogg:
  thenameiscelinah.blogg.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *