Lingon om.....

Tisdagens stass

timeout wrap cardigan
-Det bor en slob här hemma, har jag muttrat för mig själv hela morgonen och inspekterat och lagt undan saker. -Vem kan det vara?? Vem är det som blandar ren och smutsig disk i diskmaskinen? Mutter, mummel…grumf
timeout wrap cardiganVem tappar bort en kofta och drömmer mardrömmar om den om natten, att den är glömd på ett café eller i tvättstugan? När den i själva verket lyckats drunkna i en klädhög och kippar efter luft helt osynlig för mitt öga.

timeout wrap cardiganJo, det är nog jag själv som lever rövare här hemma. Mitt stökiga alter ego som just nu får lite pisk och bannor av städtanten. Nu har jag ju ingen att skylla på mer än mig själv? 😀

Men bortsett från lite röra så blir det nog en bra dag.

kramar!!

L

No Comments

  • Marie

    Vilken fin tisdagsstass 🙂 Och Tadaan var ljuvlig! Låter lovande att den inte är så lång, har nämligen bokat den med 😀 Har bestämt mig för att behålla Heavy metal dress så det här blir långklänningarnas sommar 🙂

  • Madde

    Oj oj, vilken fin Tadaa. Blir man så lång och slank också på köpet liksom? 😉 Och dagens är ju också jättefin. Ok, det bor en slob. Bara att inse också då att ingen utom du kan bry sig om det, det händer faktiskt inte så mycket när man har lite röra, mer än att man själv kanske stör sig lite. Jag kämpar med det lite. Jag bor själv, får ta hand om min egen röra, men ingen ”skäller” på mig om det inte är gjort. Vill jag äta Nutella med sked ur burken och lämna den på diskbänken, kan jag göra det (fast jag är faktiskt på avvänjning nu). Hoppas dagen blir till belåtenhet, det är ändå lite ljummet idag. Storklem

  • Katinka

    Haha… Samma här! Vi har en fin diskmaskin som sedan tre år bakåt inte är inkopplad för det strulade med fastighetsskötaren och inget har blivit gjort. Du kan få låna den till din smutsiga disk om du vill. Tror inte vi kastat in några kläder eller skor där och bara det är ju ett under! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *