Odd Molly,  Provningar

Odd Molly – Tadaa!


Den är ju jättesöt och vi konstaterade inne på Factory att jag kunde ha både trean eller fyran, längden är nästan detsamma, men jag såg lite nättare ut i trean över bysten. Och det gillar man ju. 😀
Jag som är 160 cm lång, räcker den ner till golvet precis. Om jag har skor på mig så är den i luften, barafota släpar den nästan. Men för min egen del kortar jag den bara 3 – 5 cm för här var det kärlek vid första ögonkastet. Och så doftar den Molly…:-D
Mycket lätt och elastisk, väger ingenting och andas sommar. Cykel och ljumma vindar, jag kommer!
Förlåt om jag är lite frånvarande i kommentarsfälten där ute, jag sitter och redigerar foto till den där artikeln som skulle helst gjorts i går. Jag glömde ju helt bort det i all kjolyra. Så anlita aldrig mig. 😀
Men vi hörs lite senare kanske om det inte blir sovdags.
Kramar och hoppas du har det bra!
L

45 Comments

 • Nena

  Ljuvlig, ljuvlig!!!! Förstår att du föll som en fura! Härligt att höra att du verkar gilla materialet också för inte mindre än två såna däringa tadaaklänningar, korta varianten, är på väg till mig! Sommar!!!!
  Kram

  • Lingon

   Det är jätteskönt material, jag provade en blus också en kortärmad sak som var så skön.
   Det här blir sommarklänningen det..
   Kram!

 • Lotta

  SÅÅÅ underbar. Den hade jag velat ha.
  Jag har en fråga som jag funderat på ett tag. Är ju inne och glöffar på flera ”Molly”-bloggare. Och jag hoppas inte tarmapa på några tår.
  Hur sjutton har ni råd? Odd Molly ligger llåånngggtt över min klädbudget. Inte ens era bloppisar kan erbjuda mig ett pris som jag kan betala. Visserligen arbetar jag bara deltid men har inte så väldigt dåligt betalt.

  • Linda G

   Kan svara jag här! Det handlar nog helt enkelt om prioriteringar! Jag för min del har inget dyrt boende, ingen egen bil (åker runt i gubbens;). Inga andra hobbysar som kostar pengar. Går väldigt sällan på krogen osv…..
   Men visst är dom skitdyra! Och i dag är ju inte andrahandsvärdet alls vad det var för några år sedan. Men jag och jag tror många med mig planerar våra köp på ett annat sätt nu……….

   • Nena

    Den här frågan kommer ju upp då och då. Ser nog väldigt olika ut för olika personer. Gemensamt för de flesta är väl att detta är något man valt att prioritera. Sen kanske vissa tjänar mycket, andra mindre. Det handlar ju om hela livssituationen. I mitt fall – jobba heltid, inte med någon överdrivet hög lön tyvärr, låga levnadsomkostnader, försöker hitta bra priser och rabatter så långt det är möjligt, planerar mina inköp, har helt slutat köpa billiga kläder som ändå bara blev hängandes i garderoben eller tappade form och färg efter några tvättar. Vårdar mina mollysar ömt och planerar att slita på dem i måååånga år!

   • Lotta

    Sant, sant. Prioritering.
    Jag har ett renoveringshus som slukar. 4 mil enkelresa till jobbet. Arbetar kvällar vilket betyder två bilar. 4 barn o 2 älskade barnbarn som jag skämmer bort. En familj som älskar god mat och mycket mat. Jag o tjejerna går gärna på teatern.
    Känns inte som en stor pengaflod men många bäckar små …

  • Lingon

   Ja, så fin..:-D
   Klart du ska fråga! Det gör mig ingenting alls utan det är bara bra, men tarmapa var ett jättroligt ord, haha. Trampa skulle det ju säkert vara såklart.
   För min egen del har jag nyligen blivit ensamstående i hushållet så klädbudgeten kommer att minska markant för mig samtidigt så gör det mig inte så mycket.
   Men jag har haft bra lön, inga barn (tyvärr) och reser inte utomlands så det blir en hel del plus till kläder som är ett av mina nöjen och hobby. På samma gång så säljer jag ofta av plagg för att få tillbaka förhoppningsvis halva priset som man kan lägga på något annat, tidigare var andrahandsvärdet bättre på Odd Molly. Nu är kanske marknaden översvämmad?
   Men handen på hjärtat, visst är det många gånger för dyrt.
   Och du är jättevälkommen att glöffa här inne,
   <3
   Kramar!

   • Lotta

    Haha, tog en stund innan det kopplade. Tarmapa. Får skylla på att jag satt med min skruttiga mobil.
    Jo det är helt klart en prioritering. Är ibland avis på era kreationer men jag har gjort min prioritering. Jag köper så närslaktat, närodlat som jag kan. Vill ge min familj det bästa jag kan.
    Inte går jag i säckväv. Köper gärna i lite ”finare” affärer men då på rea. Inga problem med beg men har insett kvalitet före kvantitet.
    Med 4 barn o två barnbarn hamnar budgeten gärna hos dem. Men har helt klart blivit bättre på att unna mig.
    Blir kanske en Molly någon gång. 😀

 • Hilde

  Åhå, där åkte den in på den långa listan 😀 Vågar jag vänta med att köpt till Stockholmstripen i april tro. Vill så gärna prova först.
  Kram

  • Lingon

   Ja men klart du ska prova och de kortare varianterna finns ju också. Fast vad vet jag 😀
   kramar sötis

 • Oslotigern

  Å vad bra att du provade – och så snygg den är!! Och du i den 🙂 Jag har beställt en, och då vågar jag hoppas på att den inte blir för lång till mig heller. Tack söta för provningen!
  Och så snygg du var i helbrunt – du är jättefin som tant kakao 🙂
  Kram och god afton!

  • Lingon

   Den kommer att sitta jättefint på dig. Jag provade heavy metal dressen också och ojoj. Det får ni inte se här i bloggen. 😀 😀
   kramar och ha go tigerafton

 • Katinka

  Helt underbar! Den där är du assnygg i om man nu får säga så. Jag har beställt ett helt lass av de där långklänningarna och ruinerat mig på kuppen så jag bara väntar på att de ska dyka upp. Tar nog någon vecka till och det gör mig tokig… Kram

  • Lingon

   Du kommer att älskar dom, maxiklänningen som är nog nästan perfekt. 😀
   Hoppas de kommer snart och värmen, värmen!
   kram

 • Linda G

  Jag väntar på en blå sån där fining från landet over there:) Ska bli spännade att se hur den blir på mig! Himl fin! Trevlig kväll! Kram

  • Lingon

   Kul! De hade den turkosa inne också men jag orkade inte prova den, fast egentligen är det mer min färg tror jag.
   Kramar och trevlig kväll,
   L

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Jättefin klänning, du är så fin i den. En riktig sommarklänning.
  Längtar så efter lite värme så kan börja skala av sig lite. Framför allt vinterjacka och stövlar. Vi har haft riktigt kallt här längst ner i Skåne idag,brrr!
  Ha en bra kväll:))
  Kram

  • Lingon

   Visst var det kallt? Jag rotade fram en mössa när jag gick ut till affären i kväll men sa till mig själv att det är definitivt sista gången nu. 😀
   Ha en fin kväll du med!
   kram

 • Anne

  Lovely! Du är jättefin i den och nu är en i silky purple på väg till mig från det stora landet i väster 🙂 Den klänningen ska med till Mallis i sommar!
  Kram å go natt

 • Mollie

  Hej
  Du är jättefin. Var inne i Odd Molly butiken och sniffade på klänningen. Luktar ljuvligt!
  Det ska bli jättekul att träffa dig:) kraam

  • Lingon

   Tack! Ja, jag började fundera på det igårkväll vid sängdags.
   Jag tror att om jag bara tar max 3 cm eller iallafall lite så blir det nertill på spetsen. Om jag vill ha den kortare tar jag nog ovanför spets två, den smalare och höjer hela nederdelen. Men jag ska rådfråga grannen lite om hur proportionerna ser ut då för man vill ju att klänningen ändå ska ge det där efterlängtade långa intrycket… Ja, haha. Helst lång och smal. 😀
   Kramar!

 • Louise Larsson

  God morgon! Wow den klänningen är härlig på dig………….blir oxå sugen på den i mörklila. Idag skall jag ha det riktigt mysigt…..skall via jobbet gå på föreläsning med Pia Johansson och Elizabeth Gummesson (Wow hon stavar sitt namn som den stora Elizabeth Taylor) det blir komedi och allvar. På Rival. Den heter ”Ska det vara så svårt att förstå?” Handlar om att vi inte alltid säger vad vi menar på jobbet. Gissa vad jag har på mig…..ta ta Indy dress i rosa! Kl 13 börjar det roliga! Kram och ha en underbar dag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *