Lingon om.....

Dagens hemmahasare

Just nu.

Nyponte och mormorsrutor. Inte särskilt mycket fart på mig än. Men tillåt mig stolt presentera……trrrmmm trmmmm..

Dagens hemmahasare.

i dagens hemmahasaroutfit. 😀

Jag glömde visa den här bilden i går, kombo med jeansjacka. Och det är den känslan som jag längtar efter nu. Värme, vår och lätta kläder.

Det ska bli så skönt så. Idag är det väldigt kallt ute, mer dags för mössa än få en oknäppt jeansjacka och jag är rastlös som få, för att en stund senare somna till på ett par minuter. Men jag börjar piggna till tycker jag ändå.

Kramar och vi hörs lite senare,

L

No Comments

 • Anne

  Ganska snygg hemmahasare får jag säga 🙂 Jag var tvungen att ha vantar i dag. Nyss kommit hem alldeles trött och funderar på om jag får sova en halvtimme?????
  Kramar

  • Lingon

   Åh, men det är en Gudrunmatta från förra året eller längre tillbaks. Du har ju ögonen med dig. 😀
   Kramar

 • solid

  Hej!
  Jag vill också bli en hemmahasare men det får vänta till lördag, då ska det hasas.
  jag skulle minsann vilja skriva någonting snällt om dina virkade små plagg men jag är bara avundsjuk. Nej men du är ju bara så fin.
  Kramar från Eva

 • Fiona

  Så mysigt att lunka runt med mjuka OCH snygga kläder och känna sig bekväm! Och kjolen, linnet och jeansjackan är ju jättefint ihop.
  Kul att du verkar lite bättre
  Kram

  • Lingon

   Jag hoppas det är lite bättre i morgon så man får något gjort. 😀
   Kramar och hoppas du har en fin kväll,
   L

 • Nena

  Åh vad mysigt. Jag har haft motsatsen till din dag idag, full fart framåt och landade här hemma strax efter nio först. Nu är jag så trött att jag faktiskt darrar i kroppen…Obehagligt! Men imorgon minsann då blir det hemmahasardag för mig! Visserligen ska jag jobba, men så himla skönt att kunna göra det hemifrån ibland och kunna klä sig i mjukisar och ligga och jobba, haha… Jag blir så handarbetssugen när jag ser dina fina projekt, men det får allt vänta!
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *