Trädgården

Tulpaner och vardagslyx


God Förmiddag!
Vad gör man när allting bara hänger och hänger? 😀 Minns ni solstollarnas reklamfilm? Använd Knegoffs hårgelé!!

Jag skulle ju inte prata om solstollarna och Ulla-Bella utan visa några fina tulpanbilder från i går. Så kunde jag inte låta bli.

Idag mår jag bättre och är tacksam att kroppen är snäll och kryar på sig. Igår stod den lite lägre i kurs.
Men det blir en dag till hemma för näsan kräver åtskilliga mil papper som support, och det är ju inte kul att äntra tåget med en stor rulle ryskt toapapper som handbagage?
Nu ska jag surfa tillbaka in till Hilde och kika på hennes vardagslyx, oh my vad härligt det låter…och hur vardagslyxar jag själv egentligen? Hmmm. Tål att tänka på. Jag ska nog gömma den sista rullen med det ryska toapappret och vårda näsan med kleenex resten av dagen?

Glamour.i.mitt.liv.

Kramar och ha det gott, vi hörs lite senare

No Comments

 • Sanna

  Hihi precis detta jag menar med humor. Fick en väldigt rolig bild i mitt huvud när du asar runt på en gigantisk toarulle. :p Tack för den!
  Kramis

 • Victoria - Elvira Spekulerar

  Åhh, Solstollarna, haha, grymma minnesbilder man får från den serien, nästan så att jag blev sugen på wienerbröd med chocklääääääääääääääääuuuuuud i 😉 ..
  Hoppas att du kryar på dig du också och det är bra att du tänker lite lyx och använder kleenex istället för toarullen, ser bättre ut ute bland folk om inte annat.
  Kramar i massor till dig

 • Anne

  Ja det är klart att du ska lyxa till det med lite Kleenex – annars skaver du ju sönder nosen. Skönt att det går åt rätt håll i alla fal. Jag har lite frukostpaus på jobbet och senare ska jag äta GI-boxlunch med ett par kollegor 🙂
  Kramkram

 • Annelie

  Vilka ljuvliga tulpanbilder!! Tycker verkligen om denna blomman, känns alltid lite vemodigt när säsongen tonar ut.. Brukar ju bli ett litet gap innan man kan börja plocka av naturens växter. Vad skönt du börjar må bättre! Du skall vara snäll mot nosen din, fniss..
  Unna dig själv lite lyx nu när du är hemma!
  Kram

  • Lingon

   Tulpaner är jättefina! Jag brukar snåla lite med att köpa, men så bra det är att fylla år?
   Då får man ju blommor.
   Kramar och hoppas du har det gott

 • Hilde

  Visst är det bra att reflektera över sin egen vardagslyx?
  Kleenex är lyx jämfört med toapapper. Ska du lyxa till det lite mer ska det vara med balsam i 🙂 Bilderna på tulpanerna är underbara, hoppas de piggar upp dig lika mycket som de piggar upp mig.
  Krya på dig!
  Kram<3

 • Katinka

  Hahaha… din stackare! Härligt att kunna vara hemma i alla fall och vårda näsan med rtskt toapapper. Lite lyx och flärd i bara det tycker jag. Kram

 • Sahra

  Fantastiska tulpanbilder. Har du lekt i photoshop med bilderna?
  Här snörvlas det också. Jag ödslar på jordens pappersresurser, men det kan inte hjälpas.
  Krya

  • Lingon

   Tack! Jo det är massa photoshop för bilderna var väldigt tråkiga från början. Mörka och suddiga.
   krya på dig vännen,
   kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *