Menu
speciella inlägg / Trädgården

jag ser dig

Jag såg dig lilla fjäril.

Och nu är det vår.

Tjatar jag om det? Det får man väl göra..

De gulaste fjärilarna är de som fladdrar fortast och den här hade jag ingen chans att fånga stillasittande. Kanske nästa gång. Men den var här idag. Premiär.

Bara så ni vet. 😀

Jag sitter här hemma och snörvlar och snyter mig, men det känns lite piggare? Och det är ju inte dumt. Bara att ha kunnat gå ut en stund i det vackra vädret i dag var så underbart. Att soffan är full med hopknycklade kleenex på ett högst oglamoröst vis stör mig inte alls när jag ser bilderna på den gula fjärilen. Tänk vad foto livar upp? Och vad glad jag är att jag kan visa dem här på bloggen. För dig som kikar in här..

Jag skulle vilja tycka något och skriva något mer ikväll, men huvudet är snorballong och jag lever i dess isoleringskokong. 😀 Det är ingen hejd på fulrimmandet och jag funderar på om jag kan göra något med sakrofag och sockerlag? Bäst jag gör en kopp te i stället och lämnar bloggen för en stund.

I morgon blir det jobb tror jag…vi får se..

Kramar L

No Comments

 • Att vara någons fru
  14 mars, 2012 at 20:00

  JAAAA! Fjäril! Nu jävlar!

  Reply
 • Vivvi
  14 mars, 2012 at 20:19

  Vilket härligt vårtecken. Sååå fina de är de små fjärilarna 🙂
  Krya på dig nu
  Kram
  /Vivvi

  Reply
 • Linda G
  14 mars, 2012 at 20:56

  Jösses vad härligt! Längtar tills jag får se första citronfjärilen här:) Krya på dig nu! Kram

  Reply
 • Kicki
  14 mars, 2012 at 21:56

  Ja här uppe har vi norrsken att glädja oss åt.
  Kram

  Reply
 • Sofia
  14 mars, 2012 at 22:51

  Vårtecken! Här har det fladdrat för bi ett antal nässelfjärilar (den första såg jag i söndags) Förkylning är ju ett tråkigare vårtecken…. Krya på dig Kram!

  Reply
 • Fiona
  14 mars, 2012 at 23:55

  Vår kan nog inte tjatas för mycket om!
  Kram och krya på dig

  Reply
 • Louise Larsson
  15 mars, 2012 at 06:49

  God morgon! Hoppas din förkylning bättrar på sig! Visst är det underbart med alla vår tecken som fjärilar och blommor. Skall hålla koll i helgen efter dessa väsen……….
  Krya på dig/Kramar

  Reply
 • Marie
  15 mars, 2012 at 07:24

  Vad härligt att få se årets första (?) fjäril 🙂 Hoppas snuvan flyger bort! Har somnat framför The Mentalist de senaste kvällarna så det har inte blivit något plingande :/ Men det det kommer ju fler dagar 🙂 Ha det gott! Kramar <3

  Reply
 • Lingon
  15 mars, 2012 at 09:46

  Kramar och hälsningar till er alla!
  L
  <3

  Reply

Leave a Reply