speciella inlägg,  Trädgården

jag ser dig

Jag såg dig lilla fjäril.

Och nu är det vår.

Tjatar jag om det? Det får man väl göra..

De gulaste fjärilarna är de som fladdrar fortast och den här hade jag ingen chans att fånga stillasittande. Kanske nästa gång. Men den var här idag. Premiär.

Bara så ni vet. 😀

Jag sitter här hemma och snörvlar och snyter mig, men det känns lite piggare? Och det är ju inte dumt. Bara att ha kunnat gå ut en stund i det vackra vädret i dag var så underbart. Att soffan är full med hopknycklade kleenex på ett högst oglamoröst vis stör mig inte alls när jag ser bilderna på den gula fjärilen. Tänk vad foto livar upp? Och vad glad jag är att jag kan visa dem här på bloggen. För dig som kikar in här..

Jag skulle vilja tycka något och skriva något mer ikväll, men huvudet är snorballong och jag lever i dess isoleringskokong. 😀 Det är ingen hejd på fulrimmandet och jag funderar på om jag kan göra något med sakrofag och sockerlag? Bäst jag gör en kopp te i stället och lämnar bloggen för en stund.

I morgon blir det jobb tror jag…vi får se..

Kramar L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *