Lingon om.....

Ny header och lite spring feeling…!

Jag har länge funderat på och längtat efter att göra bloggen vårgrön och krispigt fräsch. Känslan av nyöppnade krokusar.

Men det har inte blivit av förrän i dag och inte blev det alls som jag ville. Men det får vara…nu får den vara pastellig ett tag tills jag känner för något annat. Det tar visst längre tid än vad jag tror att pilla med färger? Och tydligen gillar jag att följa årstidernas färgskala?

Här är ett litet arkiv på de som passerat snabbt i bloggen. Sånt man kan syssla med från soffkanten. 😀

Ikväll ska jag beställa lite hämtmat a la stans godaste kebabtallrik och se på Melodifestivalen. Känns helt okej att inte behöva anstränga sig så mycket. Inte bara okej, det känns jättebra!

Önskar dig en trevlig kväll, ska ni se?

kramar L

No Comments

 • Victoria - Elvira Spekulerar

  Finfin header och bakgrunden också. Sånt kan man ju hålla på att pilla ihjäl sig med, kul att greja med och svårt att bli helt nöjd någon gång.
  Det låter som en bra plan för kvällen, ta det lugnt och krya på dig. Själv känner jag att jag går in i del fyra i min virusföljetong, nu börjar det komma feber igen, det är roligt med variation, NOT..
  Kram på dig

  • Lingon

   Åh, stackars dig som är sjuk…hoppas det lättar i morgon.
   Jag verkar ha klarat mig hyfsat bra? Väntar på att det ska braka loss men det verkar stilla sig…
   Kramar och ha det så gott,
   <3

 • Sanna

  Vilken underbar bild på dig i nya headern. Liksom en befriande bild när du bara öppnar upp hela dig med armarna uppe så. Go girl!
  Hoppas du mår bättre. Jag började också känna mig hängig nu på em men hoppas inte det blir nått mer av det. Ska åter hoppa in Ziperallen. :p
  Nyss matat in sushi och ikväll blir det jordgubbar med vanilj kesella. Mumma!
  Ha en fin kväll! Kram

  • Lingon

   Tack! Vad glad jag blir att du läser bilden så. För det är nog så jag kände när den togs. Öppen och avslappnad och trygg. En skön känsla det.
   Jag mår bättre nu så det var nog ingen flunsa tror jag…håller tummarna att du klarar dig.
   Jordgubbar? Mums!
   kramar

   • Sanna

    Men det är ju det du utstrålar enligt mig. I alla fall på just den bilden och i det inlägg du lagt ut nyss om kaffe i solen. Låter underbart med att du känner dig lugn och nöjd. Det är du verkligen såååå väl värd. Håll kvar den känslan hur länge det nu går.
    I morgon är det inte vilken som helst heller. 😉 Hihi! Även som ”gammal” är det ju ändå lite speciellt med födelsedag. Den barnsliga känslan hoppas jag har kvar hela livet.
    Ha en underbar dag i solen. Vi tvättar. :p
    Kram

    • Lingon

     Tack!
     I morgon är det vår dag och jag känner mig faktiskt fortfarande lite barnsligt glad över det…:-D Underbart
     Ha det fint idag,
     kramar!

 • Hilde

  Jag tycker om alla dina headers, du är riktig duktig på att få till det 🙂 Här ska det hängas i soffan och rösta på Loreen.
  Kram

 • Anne

  Den nya headern är super – du ser glad, busig och härlig ut 🙂 Jag ska titta på spridda skurar av melodifestivalen men först ska tvätten bli klar!
  KRAM

 • Lotta

  Din header blev superfin! Det låter som om du får en härlig kväll! Visst är det skönt att ibland låta nån annan göra grovjobbet och själv bara njuta. Takeaway är en fantastisk uppfinning. Här blir det fisksoppa och melodifestival. Jag missade första deltävlingen och har inte hört Loreen men annars gillar jag nog Lisa Miskowski bäst. Undrar vem som vinner? Å hur det går för Ranelid?
  Ha en go kväll! Kram Lotta

  • Lingon

   Tack! Jag undrar samma som du, Loreen har jag inte sett än och hur ska det gå för Ranelidfarbrorn och vem vinner..??
   Fisksoppa låter supergott, mums!
   kramar och ha det gott!

 • Oslotigern

  Jättefin header – vad duktig du är!! Vilket program gör du dem i? Och bilden på dig är så mysig; precis som du ser ut här uppfattar man dig när man läser bloggen 🙂
  Kram!

  • Lingon

   Tack! Den här har jag gjort i photoshop och klippt och klistrat. Kul att pilla med men svårast att hitta någon bild som fungerar? Vad glad jag blir att du uppfattar mig så 😀 😀
   Tigerkramar till dig!

 • annika

  Jättefin header. Jag hade varit glad om jag kom i närheten av få till någon av alla de fina du lagt som arkiv. Här ska också kollas på melodifetivalen för första gången för mig. jag brukar tycka det är rätt jobbigt men finalen känns som man inte bör missa, har dock inte sån god mat som du. kram

  • Lingon

   Tack ska du ha!
   Jag skickar över lite virtuell hämtmat till dig då…:-D Melodifestivalen är liksom ett spektakel, nästan lika kul att se programledarnas kläder och upptåg som själva bidragen.
   Hoppas du har det fint i kväll,
   kramar!
   L

 • Louise Larsson

  Halloj! Många jordgubbar är bra vid influensa! Jag skall också se fesivalen nu. Håller på Lisa Miskovski. Sambon på Loreen. Fast bäst är Torsten Flink. Men den skulle inte hålla i den stora fesivalen. Satan det har börjat regna och storma för en timme sedan. Oj nu börjar det………….kramar

  • Lingon

   Precis..Nu är det bäst att titta. Hoppas det inte stormar så ni får strömavbrott..:-D Nej vad säger jag.
   ha det gott!
   kramar

 • Louise Larsson

  Ett hett tips om du gillar engelska deckare…efter nyheterna kommer Kommisarie Banks på ettan..har läst alla Peter Robinsons böcker. 0,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,detta var kattens fel

 • Sabine Larsen

  Hejsa
  Følger med i din livsbekræftende Blog og nyder det!!!
  Jeg har Fonda kjolen i str 3 og pink og ikke fået brugt den .Købt den på TS som næsten ny til 900 kr for ville bare ha den;)
  Om du er interesseret sender du bare en mail.
  lykkeogpamfilius@live.com
  Nyd din søndag!
  Smil fra Sabine

  • Lingon

   Tusen tack Sabine!
   Vad kul att du gillar bloggen. 😀
   jag har redan otroligt nog fått napp på en Fonda här nästgårds. Men tack så jättemycket ändå, kanske någon annan hör av sig till dig? Man vet aldrig.
   Ha en riktigt go söndag,
   kramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *