speciella inlägg

Premiär!

Mmmm…

…ahhhh…

Jag tror ni fattar..

😀

Me and my coffee.

Första koppen utomhus i solen och där kunde jag sitta länge länge.

Jag är en hopplös sucker för premiärer. Jag älskar det.. Premiär för vårjackan, första dagen man går utan strumpor för sommaren, första doppet i sjön när man fryser ihjäl…och fnittrar hysteriskt.

Men just nu är mina tankar på solen och värmen och att det faktiskt känns okej att äta söndagsfrukost själv och njuta av stunden. Det trodde jag inte för några veckor sedan? Visst är det annorlunda och inte som förut när vi var två. Men det är helt okej, och jag njuter av stunden. Alltså även en premiär för det, att känna sig lugn och nöjd.

Sjalen är Odd Molly Dalai Scarf och den dyker ibland upp på tradera till bra pris, så den kan jag rekommendera om någon är sugen. 😀 Den är ganska tjock och tung men är så vacker att den kan vara en hel outfit bara den. Och så gör den mig glad.

Fånga dagen!

Idag är det lite hemmafix för mig för i morgon är det gäster och middag på schemat. Jag är lite extra glad att det verkar som jag inte fått flunsan utan är bara lite hängig och kanske har en infektion.

Och det bästa av allt som händer idag? Jo en rosa Fonda dress är på väg hit och blir nog avlevererad vid dörren. Det kallar jag bloggpower det när jag efterlyste den igår?

Kanske rent utav blir till en bloggfika?

Kram till dig som läser härinne och ha nu en skön söndag, sol till dig och vårda dina små premiärer

No Comments

 • Titti

  Härlig premiär…..kaffe utomhus är toppen !!!
  Jag har pyntat utomhus med små påskliljor …..det är vår!
  Kram Titti

 • Madde

  Samma är, fast på balkongen! HELT UNDERBART!!!! Nu blir det en försiktig promenad till Ön och värsta brunchen. Jag bidrar med osedvanligt misslyckade Macaroner. Smakar gott gör de dock, tack och lov. Skönt att det inte blev något av flunsa 🙂 Njut av dagen och solen. Storklem vrån ”vår-supportern”

  • Lingon

   Bara de är goda. mums! Jag tror dina macaroner gör succé jag. 😀
   Ha det nu så mysigt med familjen.
   kramar

 • Kofttanten

  Det ser jättehärligt ut. Själv har jag sunkdag så här långt men ska hoppa in i duschen och göra mig presentabel så jag kan gå ut i den fina vädret.

  • Lingon

   Sunkdag tänkte jag ha nästan hela dagen, haha. Fast jag borde nog piffa till mig, allting syns ju i sol. 😀
   Ha det gott,
   kramar

 • Helena

  Härligt med fika-premiär ute! Det ser superskönt ut. Här blåser lite för mycket för att det ska funka, måste leta upp en ordentligt vindskyddad plats först.
  Vilka härliga färger! Du är som en vacker blomma på uteplatsen 🙂
  Grattis till din lyckade jakt på Fondan!
  Ha en fin dag i solen! Kramar

  • Lingon

   Tack, tack och jättetack!
   Hoppas du hittar en solfläck som är varm och go därhemma.
   Kramar och ha en fin dag,
   L

 • Helena

  Glömde…
  Måste också berömma dig i ditt arbete med bloggens design! Superfin och vårig och med kraft och glädje i bilderna på headern! Kramar

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  O, det ser skönt ut. Inget slår en fika ute i solen. Får nog ute och kolla om jag hittar en plats med lite lä.
  Var ganska kallt i vinden när jag var ute med pågarna för en timme sedan men, inget som en mössa och vantar inte kan råda bot på:))
  Ha en bra dag!
  Kram på dig!

 • Hilde

  Då har vi haft för oss samma syssla i dag. Det är så skönt ute, och jag njuter för fullt. Bloggvärlden är helt otrolig. Kul att du får din Fonda, själv har jag fått napp på leggingsen jag efterlyste i går. Jag blir så glad över att det känns lite lättare för dig nu.. Njut dagen!
  Kram

  • Lingon

   Så kul att du också fått napp. Man blir ju lika glad varje gång….
   Jag med…att det känns lättare..
   Kramar och trevlig kväll,
   L

 • Fiona

  Ser jättemysigt ut. Ska nog oxå passa på att skura altanen och dra ut trädgårdmöblerna. På tisdag ska det bli riktigt vårväder och jag är ledig så då blir det min tur att mysa i solen!
  Kram

 • Milott

  Det såg helmysigt ut, och Du var som en blomma med all färgprakt!
  Tyvärr har jag legat hos min lilla Mormor på sjukhus inatt så det blev sjukhusfika men jag råder bot på det och tar vårlunch i uterummet kanske!
  Ha en fin vårlig söndag
  Kram

  • Lingon

   Fint att du är där hos henne. <3 Hoppas att ni har det bra och att du kan njuta sol genom fönsterna.
   Kramar och ha det så bra
   <3

  • Lingon

   Japp. 😀 Jag brukar inte sakna plagg som flyttat så det var första gången. Hoppas du trivs i den härligt rosa klänningen.
   Kramar och trevlig söndagkväll

  • Lingon

   Tack söta! Det var en underbar morgon. Sen gömde sig solen lite men i stort sett en fantastisk dag.
   kramar
   <3

 • Fru Sederblad

  Amen, du är bara för härlig! Och du har så himla fina kläder i helt underbara färger. Och du, en fika helt ensam en söndagsmorgon behöver inte vara helt fel. Behöver du sällskap så finns ju vi andra här för dig. Både i cyberrymden och i verkliga livet. Hade du dykt upp här hemma i dina fina kläder så hade jag bjudit dig på kaffe i vårsolen. Lovar ;-)!

  • Lingon

   Tack för de snälla orden. Och ja, bloggvänner är riktiga vänner de med. Så himla kul!
   Många kramar och trevlig kväll,
   L

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *