Lingon om.....

Tant pyssel och trassel + har du en fonda till mig?

Godförmiddag!

Idag är tant trassel och krasslig igång här hemma. Jag har nog fått influensa eller iallafall känns det rejält skumt och ont i hela kroppen och knoppen. Hoppas på version light…

Så idag ska jag bara låta allting vara tänkte jag, och ligga på soffan och sova och pyssla lite vidare med mitt trassel. Jag håller på med fyra olika projekt samtidigt, och det vore ju helt fantastiskt om jag kunde bli färdig med något?

Fonda dressDen här söta saknar jag i mitt liv. 😀 Har haft den, sålt den och nu märker jag att den saknas. Någon som har en Odd Molly Fonda dress i Pink som hänger i garderoben mest? Jag hade en trea och vill helst ha den storleken men även en fyra går bra så får jag lite mer längd i kjolen kanske? Kan även tänka mig att swappa om du hellre vill det.

Maila mig gärna!

Ha en fin lördag önskar jag dig,

från soffkanten,

L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *