Lingon om.....

Trötta nördar diskuterar nörderier


Efter många timmar med möte och planering av diverse projekt grälar vi oss igenom en middag. Men på ett vänskapligt sätt, om vem som har rätt och om vi överhuvudtaget  pratar om samma sak.
Jag provar en grön drink i stället. Sur söt och blev godare för varje sipp. Men bara en drink. 😀 En Appeltini som i teveserien Scrubs. Cosmopolitan däremot gillar jag inte, huuu. Den var jag ju tvungen att prova en gång efter att ha sett SATC. 😀 Jag är tydligen en teveseriedrinkare?

Ja ni hör, jag är trött och lite sårig i öronen men glad och nöjd. Vädret är skitdåligt med storm och regnslask så man går i bruna vattenpölar blandat med snö och is. Hoppas det blir vitare och finare i dalarna i morgon.
Och Ranelid gick vidare? Jag måste se om det går att höra på play…

Kramar och ha en fortsatt go helg,

L

No Comments

 • Oslotigern

  Hej söta! Vilka fina dagar du har haft i storstan – ibland längtar jag dit. Oslo kan plötsligt kännas litet. Och tänk att få träffa Linaplina och Rosen, mysigt!
  Här är det också slaskigt och brunt idag, hoppas det är vitare i dalarna. Och det är det med all säkerhet!
  Stor kram till dig och fortsatt god helg

 • Linda G

  Ta på dig skäms-struten om du ska titta på Ranelids insats i Melodifestivalen. Jag har himla svårt att förstå hur det gick till! Låten i sig var stinkdålig dessutom! Pinsamt och ännu pinsammare om dom skulle vinna hela skiten! Han ska nog hålla sig till sina böcker:)
  Men å andra sidan så röstade ju folk fram Sean Banan till Andra Chansen. Han och Ranelid på samma scen……..
  Och en sån där drink hade jag behövt i kväll, hade kanske uppskattat spektaklet lite bättre då;)
  Ha det så bra i dalarna! Du passerar inte så långt från mig på väg uppåt:)
  Kram!

  • Lingon

   Hihihi. Var det så illa? Värre än Torsten Flink? 😀
   Jag försökte hitta det på svtplay i går men just hans nummer var inte utlagt, kanske för det vann? Men jag kan vara lyckligt ovetande ett tag till…
   Kramar och ha en fin söndag och jag önskar att jag kunde bara swischa förbi dig i dag.
   <3

 • Hilde

  Ranelid är säkerligen bra på mycket, men sjunga/rappa eller det ska kallas blev inte bra. Rent ut sagt bedrövligt tycker jag 🙂 Ha så mysigt i Dalarna
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *