Lingon om.....

Solitude Sunday

20120219-084334.jpg
Godmorgon med ett öga öppet. 🙂
Det vore väl lögn att säga att jag längtar till att resa upp till fjällen och trängas med tio vänner i en timrad stuga och prata än mer jobb och teknikaliteter och hasa omkring påbyltad i fyra lager?
Lite ensamhet hade passat mig bättre, och lugn och ro. Men å andra sidan kan det ju bli hur trevligt som helst? Om jag har tur försvinner alla ut i backen och jag kan dricka varm choklad, gå omkring och fotografera och bara vara och låta tankarna fara än hit och dit.
Det är just det där när man träffar människor hela tiden som jag gjort sista dagarna, det blir lite mycket. Jag behöver min ensamhet för att fungera och vara mig själv. Det är väl det där ni vet, lagom. 🙂 Lite av varje som är bäst.
Nåja. Jag får väl pallra mig upp och iväg, och det var visst länge sen jag visade en dagens outfit?
Ha en fin söndag så hörs vi lite senare om ni så vill,
Kramar!
och Ranelid har jag fortfarande inte hört på svtplay. Alla låtar ligger där utom den?  🙂

No Comments

 • Anne

  God morgon 🙂 Jag tittade på förra veckans Sherlock och precis när jag var klar insåg jag att oj – Melodifestivalen 😮 Hann precis se Ranelid och han gick vidare 🙂 Jag tog mig samman och gick ut en sväng i går och du har ju helt rätt om vädret – bläk! Jag är alldeles säker på att det är trevligare där i Dalom med vit härlig snö att åka pulka på!
  KRAM <3

 • Annelie

  Godmorgon sötis!
  Kan förstå din känsla o önskan om att få lite egentid för reflektion. Får hoppas det bli som du tänker, de andra försvinner ut till backarna! Så du lugn o ro studera omgivningarna o pausa i våffelstugan (som vi kallade det).
  Har själv alltid haft stort behov att vara för mig själv emellanåt. Det kommer säkert finnas sådan tid över till dig.
  Trevlig resa!
  KRAM

 • Sanna

  Mm ja verkligen. Jag hade också tycket det var tuft att umgås med folk sådär länge. Jag är ofta nöjd efter bara någon timme när jag umgås med folk. Vi har alla helt enkelt olika behov när det gäller dosen av umgänge. Inte att jag inte är social men jag blir liksom ofta mätt lång tidigare än andra. Fasan är tex midsommar när man träffas redan kl 12 och umgås en herreans massa timmar. Huva!
  Men men hoppas du iaf får lite egentid på toa eller nått. :p
  Kram

 • Titti

  Här är vi ”insnöade” och det blåser rejält….få se om vi vågar oss ut något!
  Hoppas du får det bra i Dalarna….jag har också ett stort behov av ”ensamhet”…..det räcker med små doser av större umgänge!!
  Yngste sonen var här igår,han pratar väldigt mycket…..det blev lugnt när han gick….men trevligt att han kom en lördagkväll.
  Apropå förra inlägget, Appeltini har jag smakat den var god, men Cosmopolitan förstår jag mig inte på. Den kändes bara för stark!
  kram Titti

 • Marie

  Det bästa när man åker till fjällen är att väl i backen är man ensam med sig själv och bara åker och andas 🙂 Om dom är efter dig får du svänga åt andra hållet 😉 Nä, förstår precis vad du menar men det blir nog härligt för dig att komma upp till fjällen 🙂 Kramar!

 • Victoria - Elvira Spekulerar

  Jättefin bild på dig! Jag förstås dig angående det där med ensamtiden, något jag kan känna att jag lider brist av ibland, i en familj med 5 personer till så blir det inte mycket av den varan. Fast när inte klungan är hemma så blir det för tyst istället 😉 .. Lagom är bäst!
  Kram på dig och hoppas att du får en fin vistelse i fjällen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *