Inredning,  På bordet

Mammas hyacintvaser

Nostalgi! ♥

De här fina vaserna har jag knappt sett sen jag var barn och visst ser de ut att vara perfekta hyacintvaser? Då på den tiden användes de till taniga sticklingar som skulle slå rot om jag minns rätt. Så vackra och jag blir lite nostalgisk och saknar barndomen, familjen, mamma, julen och hela köret. Eller saknar och saknar..jag småler och minns.

DSC_5998_1 (kopia)

Nu är vaserna mina och jag njuter av att smygjula lite med tre soldater på rad.

Det är så mörkt nu och jag är långsam och vill helst bara gå och sova hela tiden. Kanske dags att köpa D-vitamin? Boosta lite. Ja, det får nog bli så om jag inte ska bli sömngångare. Någon mer som fått sömnsjukan? 🙂 Jag misstänker att den är väldigt vanlig så här års och samtidigt som jag vill göra saker och är rastlös vill jag bara lägga ner, lägga av.

DSC_5995_1 (kopia)

Men det löser sig. Bara typisk november och jag har jobbat för många helger. Livet. Vardagen. Sånt. Orkar jag pynta finns det ju hopp.

Trevlig kväll och må väl därute, november..♥ mummel.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *