Menu
Inredning / På bordet

Mammas hyacintvaser

Nostalgi! ♥

De här fina vaserna har jag knappt sett sen jag var barn och visst ser de ut att vara perfekta hyacintvaser? Då på den tiden användes de till taniga sticklingar som skulle slå rot om jag minns rätt. Så vackra och jag blir lite nostalgisk och saknar barndomen, familjen, mamma, julen och hela köret. Eller saknar och saknar..jag småler och minns.

DSC_5998_1 (kopia)

Nu är vaserna mina och jag njuter av att smygjula lite med tre soldater på rad.

Det är så mörkt nu och jag är långsam och vill helst bara gå och sova hela tiden. Kanske dags att köpa D-vitamin? Boosta lite. Ja, det får nog bli så om jag inte ska bli sömngångare. Någon mer som fått sömnsjukan? 🙂 Jag misstänker att den är väldigt vanlig så här års och samtidigt som jag vill göra saker och är rastlös vill jag bara lägga ner, lägga av.

DSC_5995_1 (kopia)

Men det löser sig. Bara typisk november och jag har jobbat för många helger. Livet. Vardagen. Sånt. Orkar jag pynta finns det ju hopp.

Trevlig kväll och må väl därute, november..♥ mummel.

6 Comments

 • Titti
  27 november, 2014 at 22:07

  Minns att min mamma hade hyacinter i källaren med pappersstrut över.
  Trött trött jag också,,,,
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   27 november, 2014 at 22:10

   Pappersstrut? För att översomra då kanske?
   Ja, vad är det med tröttheten?
   Kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Flipfloppan
  28 november, 2014 at 12:14

  så fina de är!!! Ett fint minne ju och användbara till mkt. Fin Fredag, Kramen

  Reply
  • Lingon
   28 november, 2014 at 19:27

   Ja, jag är jätteglad för dom. 🙂
   kram och trevlig kväll

   Reply
 • Helen
  28 november, 2014 at 18:12

  Julat lite här också. Visst är det lika spännande varje år att se vilka ljus som lagt av i adventsstakarna – inte. =)
  Fina vaser; så bräckliga och bastanta på samma gång liksom.

  Reply
  • Lingon
   28 november, 2014 at 19:27

   Visst är det spännande? Eller lotteri? Jag har provat gå över till ledlampor men så glömde jag sätta fast dom ordentligt…och äsch…:)
   kramar!

   Reply

Leave a Reply