På bordet

Myspys och röra på en gång – som det ska vara

Godkväll och vi kan väl börja med det fina? 🙂

Jag har tänt ljus och det går bra med katterna, ja och så har jag benkoll så det blir inget bränt. För man måste vara försiktig.

Visst så tjusigt.

Fast i köket ser det ut så här med kokbok på bordet och lite allmän röra. Lite härlig verklighet. Vi lagar tacopaj och njuter av att det är lördagkväll. Jag har jobbat på förmiddagen och kör på hela helgen men snart så är det mååååndag, ledig dag. 🙂

Och så leker vi och håller i gång. Tittut är en favorit eller vad är det som gömmer sig under tygbiten? Men de där klorna är vassa och snabba och aj vad ont det gör att få en kattfiskekrok i handen? Inget att rekommendera, inte heller att vifta med fötterna på morgonen. Även om det fungerar fantastiskt bra som väckarklocka. Trevlig lördagkväll önskar jag dig.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *