Menu
Katter

Dooolis och en alldeles för snabb söndag

Söndagen som gick alldeles för snabbt har nu blivit kväll och vi tittar på en film som heter Smoke. Den är så ruskig så jag tittar bort och passar på att blogga lite. Kanske är den egentligen inte så ruskig men det är liksom så starka scener känslomässigt. Skådespelare som går igenom teverutan minst sagt.

Jag känner mig lite som Doris ansiktsuttryck. Lite stirrande och närvarande samtidigt som något helt annat pågår innanför pannbenet. 🙂 Jag är här men ändå inte här. Låter det galet? Nej, jag tror ni vet precis vad jag menar.

Trevlig kväll och må så gott i höstrusket.♥

3 Comments

 • JUNITJEJ
  24 november, 2014 at 20:13

  En sådan söt katt!

  Reply
  • Lingon
   25 november, 2014 at 16:44

   Visst är hon?
   <3

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  27 november, 2014 at 21:29

  Sötisen ♡ …….
  /Jam & Kram

  Reply

Leave a Reply