i Köket,  På bordet

Slö skön måndag och Gulasch

Hå ja så var det måndag och det är min lediga dag, tjohoo!

Den har hittills ägnat åt att sitta i pyjamas och bygga webbshop så jag skäms lite som suttit inomhus hela dagen. Lediga dagar tycker jag ska ägnas ute och åt kroppen. Luft och motion med andra ord och jag har nog gjort det motsatta. Men vad gör det? 🙂

Svälter gör jag inte för pojkvännen slog på stort och gjorde en enorm laddning med gulasch som smakar mumma. Jag ska alldeles strax gå och värma mig en skål.

Emellanåt spelas det mycket bas och de går framåt. Snart så kan vi spela tillsammans och det ska bli jätteskoj. Men tyvärr får det vänta tills nästa helg när vi ses igen. Detta eländiga singelveckoliv.

Och något väldigt fint har blivit inhandlat på tradera. Ojojoj. En blå kappdröm. Vi hörs lite senare. 🙂 Må väl.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *