Menu
i Köket / På bordet

Slö skön måndag och Gulasch

Hå ja så var det måndag och det är min lediga dag, tjohoo!

Den har hittills ägnat åt att sitta i pyjamas och bygga webbshop så jag skäms lite som suttit inomhus hela dagen. Lediga dagar tycker jag ska ägnas ute och åt kroppen. Luft och motion med andra ord och jag har nog gjort det motsatta. Men vad gör det? 🙂

Svälter gör jag inte för pojkvännen slog på stort och gjorde en enorm laddning med gulasch som smakar mumma. Jag ska alldeles strax gå och värma mig en skål.

Emellanåt spelas det mycket bas och de går framåt. Snart så kan vi spela tillsammans och det ska bli jätteskoj. Men tyvärr får det vänta tills nästa helg när vi ses igen. Detta eländiga singelveckoliv.

Och något väldigt fint har blivit inhandlat på tradera. Ojojoj. En blå kappdröm. Vi hörs lite senare. 🙂 Må väl.

3 Comments

 • Titti
  17 november, 2014 at 15:56

  Låter spännande med kappdrömmen…..
  Kram Titti

  Reply
 • Lotta
  17 november, 2014 at 16:29

  Gulasch! Jag älskar gulasch. Undrar om jag kan få till en vegovariant. :-/

  Reply
  • Lingon
   17 november, 2014 at 17:06

   Det finns recept med färs i stället för kött. Kanske någon sorts vegofärs?
   kram!!

   Reply

Leave a Reply