Menu
Lingon om.....

Att ha träffat en idol – en riktig

bild 1

Åh, känner ni igen honom? Mannen som skrivit musiken till Emil i Lönneberga, vi talar om griseknoen, pippi och signaturen till Alfons Åberg, Idas sommarvisa och Sjörövarfabbe.

bild 2

Georg Riedel! Och vi har lika galen frisyr båda två.

Eller mest jag då.

Hur som helst riktigt jättekul! En vanlig fredag som fick lite idolpiff medan jag försmäktade av jobb och stress. Nu fredagkväll och katterna håller mig sällskap och är det tusan inte jobb igen i morgon? Jag vill ha två dagar ledigt tack. Och jag vet att jag inte ska gnälla för det är massor med arbetslösa människor som gärna skulle ha ett jobb så, ja fy på mig men ledig vill jag vara.

Kramar och trevlig kväll!

1 Comment

 • Helen
  15 november, 2014 at 08:45

  Ja han är ju Kung!
  Alltså det är inte gnälligt att vilja ha 2 dagar ledigt och jag tror inte alla de arbetslösa kan göra ditt jobb ändå. =)
  Se till att få in dem nånstans – order från sjuksköterskan.

  Reply

Leave a Reply