Menu
Inredning / På bordet

Shopsat lite smygjul eller bara färgglatt

Åh ja, jag har velat ha en länge. En marockansk skål och när svägerskan först frestat med turkosa, helläckra svarta och naturfärgade och inte minst rosa som jag klämt och känt på länge så var det dags att slå till. Hon har nämligen en inredningsbutik i Höör som heter Korgcenter och jag kan inte tro att jag just skrev ordet nämligen? 🙂

Ursnygg och lite åt det rödorange hållet och jag tänker mig servera rykande het potatis till jul eller bara lite smågodis. Skålen behöver inte vara julig utan bara piffa upp lite. Och oj vad jag behöver piff i november. Det ursäktar all sorts förjulande.

Funkar dessutom alldeles utmärkt till både lime…

…och kattgräs.

Ja. 🙂 Det här urartade kanske till ett reklaminlägg nästan men jag är kär i min skål. Annars är det bara bra och jag har vilat upp mig och varit ledig ett par dagar. Och ikväll är jag extra glad för kompis Anne på Hornsgatan och för att vår fina kattalmanacka som jag hjälpt till med layout och foto har fått jättestort gensvar och sålts, beställts i massor av exemplar ca 300 och till och med ett par har åkt till Italien. Helt fantastiskt och nu kan snart katthemmet i byn byggas klart.

Trevlig kväll och smygjula på vet jag.

9 Comments

 • Lotta
  12 november, 2014 at 21:40

  Tjusig! Gillar marockansk stil. Fantastiska tyger.

  Reply
  • Lingon
   13 november, 2014 at 10:52

   Visst är det fint!
   kram

   Reply
 • Sahra
  13 november, 2014 at 06:10

  Supersnygg skål som absolut funkar nu
  Ha så trevligt med rosen
  Kram kram

  Reply
  • Lingon
   13 november, 2014 at 10:52

   Tack och stora kramen till dig!

   Reply
 • Anne
  13 november, 2014 at 06:55

  Oj så skönt att jag inte är först med smygjulningen hihi. Jag har sett ett fat till adventsljus som absolut ska shoppas på lördag. Din smygshopping är jättefin 🙂
  511 kramar!

  Reply
  • Lingon
   13 november, 2014 at 10:53

   511 tillbaks!

   Reply
 • Flipfloppan
  13 november, 2014 at 10:41

  Den är superfin och jag har smygjulat ett tag. bl a slagit in kanske 30 paket…projekt 😉 Kram

  Reply
  • Lingon
   13 november, 2014 at 10:55

   30 paket. You crazywoman. <3<3<3
   kram

   Reply
 • Fru Sederblad
  14 november, 2014 at 20:39

  Fin är den och passar så klart året runt ;-)!

  Reply

Leave a Reply