Inredning,  På bordet

Shopsat lite smygjul eller bara färgglatt

Åh ja, jag har velat ha en länge. En marockansk skål och när svägerskan först frestat med turkosa, helläckra svarta och naturfärgade och inte minst rosa som jag klämt och känt på länge så var det dags att slå till. Hon har nämligen en inredningsbutik i Höör som heter Korgcenter och jag kan inte tro att jag just skrev ordet nämligen? 🙂

Ursnygg och lite åt det rödorange hållet och jag tänker mig servera rykande het potatis till jul eller bara lite smågodis. Skålen behöver inte vara julig utan bara piffa upp lite. Och oj vad jag behöver piff i november. Det ursäktar all sorts förjulande.

Funkar dessutom alldeles utmärkt till både lime…

…och kattgräs.

Ja. 🙂 Det här urartade kanske till ett reklaminlägg nästan men jag är kär i min skål. Annars är det bara bra och jag har vilat upp mig och varit ledig ett par dagar. Och ikväll är jag extra glad för kompis Anne på Hornsgatan och för att vår fina kattalmanacka som jag hjälpt till med layout och foto har fått jättestort gensvar och sålts, beställts i massor av exemplar ca 300 och till och med ett par har åkt till Italien. Helt fantastiskt och nu kan snart katthemmet i byn byggas klart.

Trevlig kväll och smygjula på vet jag.

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *