Menu
Lingon om.....

En onsdagkväll och det politiska läget

Ja, vi har lite problem med regeringsbildningen även här hemma och efter en omtumlande valhelg med mycket diskussioner så lämnar jag det därhän för en liten stund. Jag är mycket besviken över valets utgång på många sätt och vis. Så mycket man borde egentligen. Engagera sig politiskt. Orka. Och jag tillhör tyvärr dem som inte orkar. Men tycker jag borde.

Om vi övergår till det fyrbenta valet här hemma så är det lite upp och ner. Ibland kan parterna mötas och sitta bredvid varann när en distraktion bjuds. Eller så blir det högljudda diskussioner om vem som satt vart först och vem som egentligen äger den där leksaken och har åsikter om hur den ska användas. Lite politisk sandlåda även här alltså trots att Doris fått sina kvinnoballar avlägsnade så det råder jämlikhet könsmässigt mellan katterna.

Jämlikt? I h-e heller!!

Selma vill gå ut. Varje kväll går jag ut med henne i sele och det älskar hon så mycket att hon börjat hänga vid ytterdörren och försiktigt säga mjau?? Kan vi gå ute lite? Och jag plockar fram koppel och sele och vi går ut och upptäcker världen ur ett Selmaperspektiv som innebär att nosa på allt och vara ganska tuff men livrädd för bilar. Jag gissar på att hon inte varit någon utekatt tidigare och tror jag ska snabba på kattuterumsbyggandet en smula…

Jag känner mig lite uppgiven och trött efter helgen och valet. Måste ladda in lite mer hopp om mänskligheten och studsa tillbaka. Kanske är det hösten? Oroligheterna i världen? För det är lite mycket just nu. Jag borrar hellre ner handen i en en mjuk go Selmapäls och myser en stund. Trevlig kväll. ♥

3 Comments

 • msemschen
  16 september, 2014 at 22:01

  Jag funderar på just det där, att engagerar mig politiskt. Det är ju trots allt min barndomsdröm.
  Kram

  Reply
 • Helen
  16 september, 2014 at 22:55

  Du röstar – det är det viktigaste!
  Jag har varit engagerad på kommunnivå på 90-talet ovh nja det är inget du måste. 🙂
  Trots de13 % hoppas jag att det kommer något gott ur detta valet. Kanske nya tankar och samarbeten.

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  17 september, 2014 at 09:58

  Naw…Sötingar ♡
  /Nospuss

  Reply

Leave a Reply